Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Çukur yeni bölümü ile yine çok iddialı geliyor! Yayınlanan her bölümü ile izleyiciye aksiyon ve gerilim sahneleri dibine kadar yaşatan Çukur dizisinin 130. bölümünden ikinci tanıtım kısa bir süre önce resmi olarak yayınlandı! Hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile fenomen bir dizi haline gelen Çukur'un yeni bölümünü soluksuz izleyeceksiniz!
 
Tam dört sezondur yayın hayatına kesintisiz olarak devam eden Çukur dizisi 31 Mayıs Pazartesi akşamı 130. bölümü ile ekranlara gelecek. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Gökhan Horzum ve Damla Serim tarafından kaleme alınan Çukur dizisi ne yazık ki iki bölüm sonra ekranlara veda edecek.
 
İlk bölümü 2017 senesinde yayınlanan Çukur dizisinin final tarihi geçtiğimiz haftalarda belli olmuştu. Çukur dizisi ekranlara gelecek 131. bölümü ile 7 Haziran Pazartesi akşamı son kez Show TV ekranlarında  izleyicisi ile buluşacak!
 
Çukur 130. bölümde neler olacak?
Düğün sonrasında Çukur'a dönen Efsun Yamaç ve Koçovalılar büyük bir sürprizle karşılaşır! Şahram'la karşılaşan Koçovalılar gafil avlanacak. Çukur'a diz çöktüren Amca'nın planını öğrenen Yamaç ise mahalledekileri korumak için bir plan yapacak. Çukur’dakiler ise Yamaç'tan gelecek olan bir mesajla mücadelenin hala devam ettiğini öğrenecek!
 
Çukur dizisinin oyuncuları:
Yamaç: Aras Bulut İynemli
Sultan: Perihan Savaş
Cumali Amca: Müfit Kayacan
Vartolu: Erkan Kolçak Köstendil
Aliço: Rıza Kocaoğlu
Cumali: Necip Memili
Efsun: Damla Sönmez
Akın: Burak Dakak
Damla: Hare Sürel
Emmi: Kadir Çermik
Ayşe: İrem Altuğ
Saadet: Boncuk Yılmaz
Medet: Mustafa Kırantepe
Metin: Cem Uslu
Meke: Aytaç Uşun


 

Editör: Wan Haber