Hemen herkesin büyük bir keyif içerisinde Kanal D ekranlarında izlediği Çok Güzel Hareketler 2 programında her hafta mükemmel kareler izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Eser Yenenler’in figüranlık macerası çok konuşuldu. Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını ise BKM'nin üstlenmiş olduğu Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölümü ile ve dopdolu skeçleri ile Pazar günleri ekranlara gelmeye devam ediyor.

Her hafta yepyeni skeçler ile izleyicilerin karşısına çıkan oyuncular, hem stüdyodakileri hem de ekranları başında programı izleyen komedi severlere harika dakikalar yaşatmaktadır.

ESER YENENLER FİGÜRANLIK MACERASI

Programın yeni bölümünde Eser Yenenler İstanbul’a ilk ayak bastığında yaşamış olduğu bir anısını izleyiciler ile duygu dolu kelimelerle paylaştı. Figüran  bir şekilde Bizans askeri kılığına girdiği bu macerası herkesi kahkahaya boğdu.

Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölümü ile 10 Ocak Pazar akşamı Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. Her hafta Pazar Akşamları iyi bir reyting almayı Başaran çok güzel hareketler 2 programı 2021 senesin de eğlence arayan vatandaşlar açısından iyi bir alternatif ve iyi bir seçenek olarak karşımıza çıkmaya devam ediyor.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR HANGİ GÜN VAR?

Bilindiği gibi Yılmaz Erdoğan, yeni film çalışmaları ile uğraştığı için programdaki görevini Eser Yenenler’e bırakmıştı. Eser Yenenler de her yeni bölümde değişik bir konu ile ön plana çıkmaya devam ediyor

Çok Güzel Hareketler 2 programının yeni bölümünü izlemek istiyorsanız 17 Ocak Pazar akşamı Kanal D ekranlarına başında kahkaha dolu anlara şahit etmeyi unutmayın!

Editör: Wan Haber