1141 Prodüksiyon imzasını Taşıyan, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci’nin oturduğu, Nazlı Sunlu Kaçan ile Hilal Yıldız’ın beraber senaryosunu kaleme aldığı, aile ve dram kategorisinde Türk yapımı televizyon dizisidir. 28 Ocak 2020 tarihinde 18 bölümü ile beraber final yaparak sona ermişti.

  • İsmail Hacıoğlu
  • Serhat Teoman
  • Nazan Kesal
  • Merve çağıran

 gibi önemli oyuncuların buluştuğu dizi etkileyici hikayesi ile dikkatleri üzerine çekiyor güçlü oyunculuk performansları ile övgüleri hak eden dizinin reytingleri düşük olduğu için proje uzun süre yayında kalamadı.

Konusu Nedir?

Daha iyisi standartlarda bir hayatı olması amacıyla çocuğundan feragat eden anne varlıklı bir aileye çocuğunu verir. Fakat her şey evde bir çocuğun daha doğması ile değişikliğe uğrar. Karasu ailesinin yolunda giden hayatları ailenin söz sahibi olan Asiye Hanım’ın herkesten saklamış olduğu büyük bir sırra ipoteklidir. Zamanında gelini Şule’nin kucağına verdiği bebek herkesten sakladığı gayrimeşru oğlu Hasan’ın oğludur. Şule’nin kendi oğlunu dünyaya getirmesi ile beraber 5 yıldır evladı gibi baktığı Efe gözüne fazla gelmeye başlamıştır. Çocuğun kendine ait olmadığından habersiz olan Ali Kemal ise Hayat arkadaşının Efe’ye karşı olan ilgisizliğine tepki gösterirken, Şule’nin gözünü karartıp Efe’den kurtulmak amacıyla atmış olduğu yanlış bir adım Efe’nin gerçek annesi olan Akça’nın hayatlarına girmesine sebep olur. Asiye açısından tehlike çanları çalmaya başlamıştır. Artık evladının yaşadığından habersiz olan Hasan’ın Akça ile beraber Asiye’nin Kalesi gibi gördüğü köşke girmesi artık an meselesidir.

Editör: Wan Haber