Müge Anlı ile Tatlı Sert programında büyük şok yaşanmaya devam ediyor. Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk’ün oğulları, ses kayıtlarını emniyete teslim etti ve olayla ilgili incelemelerine devam ediyor. Kayseri’de kaybolan çift, büyük uğraşlar sonunda arama çalışmalarına devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında devam eden vaka hız kesmeden açıklığa kavuşturulmaya devam ediyor. Oğlu Yusuf Turhan, kayıp olan ailesini bulmak için yayına geldi. Yayına gelen oğulları olayları anlatınca birçok konu daha ortaya çıktı. Öz kardeşleri Havva isimli kadının da kaybolduğu ve öldüğü ortaya çıktı. Müge Anlı tüm olayları araştırmaya devam etti. 
Üç şüpheli sabah saatlerinde gözaltına alındı!
Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk kaybından şüpheli bulunan kişiler program devam ederken gözaltına alındı ve sorgulanmak için emniyete gittiler. Çifte ne olduğu ise merak edilen bir konu olarak kaldı. Oğulları Yusuf Turhan, annesinin ve babasının nerede olduğunu bulmak istedi. Yusuf Turhan, eşi ve oğlu emniyet tarafından evlerinden alındılar. Olayların baş şüphelileri operasyon sonucu tutuklandılar. 
Emniyet harekete geçti!
Kayıp çift ile ilgili harekete geçen emniyet, tüm ipuçlarını alarak kayıp çiftin bulunması için çalışmalarına başladılar. Emniyet görevlileri ilçeye giderek köşe bucak her yeri aramaya başladı. Çiftin öldürüldüğü şüpheleri büyük bir çalışma başlattı ve emniyet ilçe içindeki her köşeyi büyük bir titizlik içinde araştırdı. İki kaybın da ortaya çıkması için her türlü çalışmalar yapılmaya başlandı. Gözler Kayseri’de çalışmaları devam ettiren emniyet ekiplerine çevrildi. Yusuf Turhan, eşi ve oğlunun evlerinden alınması sonucunda tüm civar büyük bir titizlik içinde araştırılmaya başlandı. Emniyet ekiplerinden gelecek olan haberler büyük bir merak içinde bekleniyor. Kayıp çiftin nerede olduğu hala bilinmiyor ancak suç makinası amca ve ailesi şimdilik gözaltında kaldı. 

 

Editör: Wan Haber