Leyla ile Mecnun dizisinin Mecnun’u olarak televizyon izleyicisinin yüreğinde taht kuran Ali Atay'ın yönetip senaryosunu Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit ile birlikte yazdığı Cinayet Süsü filminin çekimleri 2019 yılında gerçekleştirildi. İstanbul ve Kırklareli illerinde çekimlerini tamamlayan Cinayet Süsü, 25 Ekim’de Türkiye’de, hemen arkasından Avrupa’da ve 2 Kasım’da Londra’da vizyona girdi. 2 Mayıs 2020 itibariyle ise Netflix'te seyirci karşısına çıkmaya başlayan Cinayet Süsü filmi, ilginç konusu ile de tüm dikkatleri üzerine çekti!  

Gizemli bir seri katil vakasını çözmeye çalışan cinayet büro ekibinin maceralarını konu alan Cinayet Süsü filmi; Başkomiser Emin, komiser Salih, komiser Asuman ve komiser yardımcısı Alaattin'den oluşan ilginç bir ekibi beyazperdeye taşıdı. Birbiri ardına işlenen cinayetlerin ortak özelliği olan süslü cesetler, tüm kamuoyunun dikkatini çekerken; ekibin olayda hiçbir ilerleme kaydetmemesi emniyet müdürlüğünü harekete geçirdi. Ekibe yardımcı olması için Ankara’dan atanan “suç uzmanı” Dizdar Koşu ile birlikte iyice karışan işler, ekibi bir çıkmaza sokarken, cesetler de gün ve gün artmaya devam etti. Gizemli konusunun yanı sıra usta oyuncu kadrosu ile e tüm dikkatleri üzerine çeken Cinayet Süsü filmi, ekranların sevilen yüzlerini aynı kadroda buluşturdu!

OYUNCU KADROSU

Uğur Yücel (Emniyet Müdürü Emin), Binnur Kaya (Komiser Asuman), Cengiz Bozkurt (Başkomiser Salih), Feyyaz Yiğit (Suç Uzmanı Dizdar Koşu), Mert Denizmen (Komiser Yardımcısı Alaattin), Mehmet Özgür (Sanatçı), Osman Alkaş (Emniyet Müdürü), Açelya Topaloğlu (Adli Psikolog Emel Umar), Ozan Ayhan (Kriminolog Uygar Ten), Lesli Karavil (Teknoloji Uzmanı Bengü Tömer), Aycan Koptur (Arzu) ve Müfit Kayacan gibi sinemanın sevilen isimlerini bir araya getiren Cinayet Süsü hem ilginç konusu hem de oyuncu kadrosu ile Türk Sineması’ndaki yerini çoktan aldı.

kaynak:alfahaberajansı

Editör: Wan Haber