2020 senesinin güzel sürprizlerinden birisi de Gain içerik platformunun oluşturulmasıydı. Değişik bir yayıncılık konsepti ile içerik platformu şeklinde oluşturulan platformunda dikkat çeken diziler mevcut. Bu dizilerden birisi de Engin Günaydın ile Devin Özgür Çınar’ın beraber oynadıkları 10 bin adım adlı dizi projesi.

Gain platformunda yayınlanan 10 bin adım dizisi özellikle de sosyal medyada çokça övgü almaya devam ediyor. Cem Yılmaz Bir mesaj paylaştı ve bu dizi ile ilgili beğenisini dile getirdi. Cem Yılmaz, diğer pek çok yapım açısından çer çöp ifadesini kullanmıştı. Fakat net olarak bir şey söylemek gerekirse ünlü komedyenin sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşım 10 bin adım isimli diziyi öne çıkarttı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın platformunda yayınlanan 10 bin adım dizisi ile ilgili övgülerinden sonra şimdi de aynı şeyi Megastar Tarkan yaptı. Tarkan, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda 10 bin adım dizisini övdü ve büyük bir reklam yapmış oldu.

Türkiye’nin yeni nesil video içerik Platformu Gain yayınlanmış olduğu andan itibaren çok büyük bir ilgi gören Komedi dizisi 10 bin adım yeni bölümleri ile de çok konuşuluyor.

10 Bin Adım Dizisi Konusu Nedir?

Eski sevgilin en iyi yol arkadaşın olabilir mi? Sorusunun cevabı bu dizide irdelenmişti. Herkes bu diziden kendisine bir pay çıkardığı için haliyle izleyeni de çok oluyor. Bu nedenle sosyal medyada en çok tartışılan veya en çok beğenilen dizilerden biri olmayı başarıyor.

Editör: Wan Haber