Bilindiği gibi ünlü oyuncu Burcu Biricik, kırmızı oda dizisinde oynuyordu. TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan psikolojik film kategorisindeki yapım kırmızı oda hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyici ile buluşuyordu. Fakat sevdiği adama kavuşamadan Hayaller dünyasında hayatını kaybedip, diziden ayrılan Burcu Biricik'in hayranları, ünlü oyuncunun bundan sonraki projesinin ne olacağını merak etmeye başladılar.

Yine aynı şekilde kırmızı oda dizisinin yazarı olan Gülseren budayıcıoğlu'nun yeni projesi camdaki kız dizisinde oynayacak. Tamam da kendisi ile beraber oynayacak erkek partnerinin kim olduğu ise henüz bilinmiyordu.

Sezonun en çok dikkat çeken 3 projesi gibi yine aynı yazarın kitabından uyarlanmış olan hikayede Burcu Biricik'in partnerinin çift oynayacağı merak konusu olmuşken, diziye konu olan hikayenin bulunduğu kitabı okurken çekilen fotoğraf ve videoları yayınlandı. Dizi, henüz başlamadı fakat Özellikle de yapılan bu tanıtımı ile beraber Burcu Biricik yine rolüne hazırlanmak amacıyla kitabı okuduğu görülürken virgülü aynı zamanda heyecan da artıp izleyici yine sarsacak. Camdaki Kız ve projesinde Nalan karakterine Can verecek olan Burcu Biricik ile oynaması için Uraz Kaygılaroğlu'na teklif gittiği kulislerde konuşulmuştu.

Kaygılaroğlu bilindiği gibi Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan sefirin kızı dizisinden ayrılmıştı. Yeni projesi camdaki kız dizisi ile ekranlara gelecek olan Uraz Kaygılaroğlu Ayrıca Cem Yılmaz'ın yapımcılığını üstlendiği bir başka dijital içerik Platformu dizisinde de boy gösterecek.

Editör: Wan Haber