Kanal D yepyeni bir yapımla Camdaki Kız dizisine imza attı. Dizi ilk kez ekranlara gelirken izleyicinin beğenisini topladı. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun kaleminden çıkan senaryoda Gerçek Hayat hikayesinden esinlenildi. Dizinin ilk bölümünü kaçıranları ise büyük bir merak sardı. 

Camdaki Kız dizisi hangi gün? Ne zaman yayınlanıyor? Tekrar bölümü saat kaçta?

CAMDAKİ KIZIN KONUSU NEDİR?

Dizinin konusunda babasına kendisini kanıtlamaya çalışan Sedat isimli genç, görünümüyle büyüleyen Nalan ile evliliğe adım atıyor. Nalan ve Sedat'ın aşk hikayesi konu alınıyor. 

Ülkede ses getiren bir otel zincirinde mimarlık yapan Nalan karakteri güzelliği gibi huyuyla da dikkat çekmektedir. Zekiliği ve davranışlarıyla dikkat çeken Nalan ailesinin tek evladıdır. Nalan varlıklı bir ailede büyümüş ve en iyi okullarda eğitim hayatını tamamlamıştır. Nalan'ın çalıştığı oteller zincirinin sahivi Raget Koroğlu'dur. Rafet Bey'in oğlu Sedat ise kendisinden büyük ve evli olan sosyetenin tanınmış ismi Cana ile aşk yaşamaktadır. Rafet'i,n babası bu ilişkiye engel olmak amacıyla oğlunu başka bir kızla dünya evine sokma niyetindedir. 

Bu kız Mimar Nalan'dan başkası değildir. Sedat ise babasına kendisini ispat etmek amacıyla Nalan'la evlenmeye karar verir. Peki Nalan ve Sedat çiftini neler bekleyecek? Dizinin gidişatı nasıl olacak?

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ HANGİ GÜN?

Yeni dizi Camdaki Kız her hafta Perşembe günleri Kanal D ekranlarında izleyicisyle buluşuyor. Camdaki Kız dizisi saat 20:00'da başlıyor. 

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ TEKRAR BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Dizinin tekrar bölümlerinin ise Pazar günü Kanal D ekranlarında olması bekleniyor. Perşembe günü yeni bölümden önce de dizinin tekrarı özet olarak yayına giriyor. 

Editör: Wan Haber