Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, tüm hızı ile devam ediyor. Camdaki Kız dizisi oyuncuları, konusu ile dikkat çekiyor. Kanal D ekranlarının en beğenilen dizisi Camdaki Kız, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Herkesten tam not alan dizinin sosyal medya yorumları gündem oldu. Camdaki Kız dizisine tepki verenlerin yanı sıra çok beğenenler de var. Camdaki Kız dizisinin oyuncuları gösterdikleri performans ile büyük beğeni kazandılar. İlgi odağı olan dizinin yeni bölümleri ekranlara gelmeye devam ediyor.
Camdaki Kız dizisinin konusu nedir?
Nalan, ünlü bir şirketin mimarı olarak çalışır. Otel zinciri olan zengin bir aile olan Koroğlu ailesini pek yakından tanımaz ancak onların şirketinde çalıştığı için haberlerini almaktadır. Nalan, takıntılı bir annenin kızıdır. Babası her ne kadar normal olsa da annesi kızına büyük bir baskı uygular. Zeki, güzel, ağırbaşlı, anlayışlı ve iyi niyetli olan Nalan, Koroğlu ailesinin gözde gelini olmaya hazırlanacak. Koroğlu ailesinin oğlu olan Sedat Koroğlu, Nalan ile görüştü ve ikilinin evliliği konusunda kararlar alındı. Nalan ve Sedat evlilik yolunda ilerlerken hesapta olmayan bir olay ortaya çıktı. Sedat evli bir kadın ile yasak aşk yaşıyordu. Ailesi Sedat Koroğlu’nun bu durumunu öğrenince şok geçirdi. Sedat Koroğlu’nun ailesi oğullarının evlilikleri için yalan söylemeyi seçtiler. Nalan ve Sedat Koroğlu aşkının ne yönde değişeceği ve neler olacağı büyük merak konusu oldu. 
Camdaki Kız dizisinin oyuncuları kimlerdir?
Kanal D ekranlarının muhteşem dizisi yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik, Dilara Aras, Şerif Erol, Merve Polat, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Devrim Yakut, Tamer Levent, Nur Sürer, Nihal Menzil, Selma Ergeç, Feri Baycu Güler, Tuğrul Tülek ve Hamza Yazıcı gibi isimler yer alıyor. Camdaki Kız dizisinin oyuncuları muhteşem oyunculukları ile gündem olmaya devam ediyor. 

 

Editör: Wan Haber