Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinden seyircilere büyük haber! Şu ana kadar beş bölüm kadar televizyonda yayınlanan Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı herkes tarafından büyük bir merakla bekleniyor! Başladığı günden itibaren büyük bir ilgiyle takip edilen diziden hayranları için büyük haber geldi!


OGM Pictures tarafından yapımcılığı yapılan dizinin kadrosu büyük bir beğeni topluyor! Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç, Hande Ataizi, Tamer Levent, Nur Sürer, Devrim Yakut ve Enis Arıkan gibi isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun diziyle aynı ismi taşıyan kitabından uyarlanan yapımın bu akşam yeni bölümü ile ekranlarda olup olmayacağı merak ediliyor!


Camdaki Kız yeni bölümü 13 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak mı?
Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Camdaki Kız dizisinin bu akşam yeni bölümü yayınlanacak mı kısa süre önce belli oldu! Her bölümü büyük bir heyecan yaratan dizinin yeni bölümü 13 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanması bekleniyordu. Ancak dizinin yeni bölüm tarihi Ramazan Bayramının ilk günü ile çakıştığı için Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanmayacak. Camdaki Kız dizisi yerine bu akşam Şarkılar Bizi Söyler isimli bir şarkı programı ekranlarda yer alacak.


Camdaki Kız dizisinin konusu nedir?
Herkes tarafından sevilen Nalan oldukça tatlı ve güzel bir genç kadındır. Tek çocuk olduğu için ailesi tarafından el bebek gül bebek büyütülmüştür. En iyi okullara giden ve yaşamında yokluk görmeyen Nalan, Türkiye'nin oteller zinciri olan bir şirkette mimar olarak çalışmaktadır. Kendisini bir anda Sedat Koroğlu ile evlilik yolunda giderken geçmişinde yaşadıkları ve sakladıkları sırlar onlardan uzaklaşmayacak. Nalan ve Sedat'ın hikayesi kısa bir süre sonra karanlığa boyun eğecek.


Camdaki Kız dizisi 6. Bölüm fragmanı


 

Editör: Wan Haber