Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin 8. bölümünden yeni fragman kısa bir süre önce izleyiciye sunuldu. Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünde oldukça şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak! OGM Pictures imzalı Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Konusu ve oyunculuklarıyla bu sezonun en popüler dizileri arasında yer almayı başaran Camdaki Kız dizisinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturuyor. Seda Altaylı Turgutlu ve Yeșim Aslan tarafından senaryosu kaleme alınan dizi Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanarak yapılmaktadır.

Camdaki Kız 8. bölümde neler olacak?
Nalan'la yakınlaşmaya çalışan Cana'ya ise Koroğlu Ailesi ve Sedat karşı gelecektir. Evlenecekleri için oldukça mutlu olan Sedat ve Nalan çiftini ise hiç beklenmedik kötü bir sürpriz beklemektedir. Feride'yi durduran Cana ona bir şey söyleyeceğini söyler. Cana, Feride'ye ne anlatacak? Diğer bir yandan hasta olan Nalan için tüm gözler Feride'nin üzerinde olur. Feride'ye Sedat'ı sevdiğini söyleyen Nalan nasıl bir sürprizle karşılaşacak? 

Camdaki Kız oyuncu kadrosu:
Burcu Biricik - Nalan İpekoğlu
Feyyaz Şerifoğlu - Sedat Koroğlu
Selma Ergeç - Selen Koroğlu
Hande Ataizi - Cana Yılmaz
Tamer Levent - Rafet Koroğlu
Nur Sürer - Feride İpekoğlu
Enis Arıkan - Muzaffer Koroğlu (Muzo)
Devrim Yakut - Gülcihan Koroğlu
Şerif Erol - Adil İpekoğlu
Tuğrul Tülek - Levent
Nihal Menzil - Hafize
Hamza Yazıcı - Tako (Tacettin)
Feri Baycu Güler - Döndü
Merve Polat - Billur
Işıltı Su Alyanak - Nalan İpekoğlu (küçüklüğü)

Editör: Wan Haber