Perşembe günlerinin en çok izlenen yapımları arasında yer alan Camdaki Kız dizisi bu akşam yayınlanacak olan bölümü ile tüm izleyicileri ekrana kilitleyecek! Hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile büyük bir ilgi gören Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünde oldukça şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak!

OGM Pictures imzalı Camdaki Kız dizisi yayınlandığı günden beri reyting sıralamalarında oldukça büyük bir başarı gösteren dizilerden birisi olmayı kısa bir sürede başardı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanarak yapılan Camdaki Kız dizisinin yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç yapıyor.

Camdaki Kız dizisi merak uyandıran yeni bölümü ile 27 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yayınlanacak!

Camdaki Kız dizisi 7. bölümde neler olacak?
Nalan'ın dış dünyayla bağlantısını koparan Feride, Sedat'la Nalan'ın buluşmasını engeller. Sedat ve kızı Nalan'ın dudak dudağa öpüştüğünü gören Feride adeta beyninden vurulmuşa döner. Geçmişte yaşadıklarının travmasıyla kızı Nalan'a uyguladığı şiddeti daha da arttırır. Hayatının en güzel anlarından birisini yaşayan Nalan ise bu anın tadını bile çıkaramaz. Nalan’a bir türlü ulaşamayan Sedat ise onu çok merak eder ve gizlice onu ziyaret eder. Nalan’a olan duyguları gittikçe artan Sedat ise evlenmek için acele eder.

Camdaki Kız dizisinin oyuncuları kimler?
Burcu Biricik - Nalan İpekoğlu
Feyyaz Şerifoğlu - Sedat Koroğlu
Selma Ergeç - Selen Koroğlu
Hande Ataizi - Cana Yılmaz
Tamer Levent - Rafet Koroğlu
Nur Sürer - Feride İpekoğlu
Enis Arıkan-Muzaffer Koroğlu
Enis Arıkan - Muzaffer Koroğlu (Muzo)
Şerif Erol - Adil İpekoğlu
Tuğrul Tülek - Levent
Nihal Menzil - Hafize
Hamza Yazıcı - Tako (Tacettin)

Editör: Wan Haber