Gülseren Budayıcıoğlu’nun sevilen kitabı Camdaki Kız dizi uyarlaması olarak ekranlara geliyor. Henüz 6 bölümdür ekranlarda olan Camdaki Kız rekor beğeni almaya devam ediyor. Birbirinden başarılı oyuncuları ile gündem olmaya devam ediyor. Özellikle Burcu Biricik rol aldığı dizide büyük bir performans göstermiştir. Güzelliği, zarifliği ve oyunculuğu ile göz kamaştıran Burcu Biricik yeni projesindeki performansı ile izleyicilerden tam not almıştır. 
Camdaki Kız 6. bölümde neler oldu?
Camdaki Kız dizisi 6. muhteşem bölümü ile ekranlara geldi. Sedat Koroğlu, Cana ile görüşmesini bitirdi ve artık görüşmeme kararı aldı. Cana’ya gidip onunla kaçmak istediğini söyledi ancak Cana ailesini ön planda tutunca Sedat Koroğlu ipleri kopardı. Sedat, Nalan ile birlikte yeni bir yola başlamaya karar verir. Nalan’ın elini tutar ve asla bırakmamaya söz verir. Nalan ve Sedat evlilik yolunda ilerlerken, birbirlerini daha çok tanımaya gayret ederler. Bir yanda Cana’nın nefreti bir yanda Nalan’ın masumiyeti Sedat Koroğlu’nun kafasını karıştırır ancak kaza sonrasında Nalan ile daha çok yakınlaşmaya başlar. Artık Nalan onun için farklı görünmeye başlar. Nalan’ın takıntılı annesi ise Nalan’ı korumaya çalışır. Annesi onun hata yapmaması için aşırı bir uğraş verir. Nalan’ın iyi olmasını hata yapmamasını çok farklı yollar ile çabalar. Nalan ise aşkın büyüsü ile kör olmuş durumda. Sedat Koroğlu’nu çok sevmeye başlar. Onunla birlikte olduğunda çok mutlu hisseder ve aşık olduğunu anlar. Nalan’ın kendi kalbini Sedat’a bırakması annesi tarafından baskı görmeye devam etmiştir. Son sahnede Nalan ve Sedat Koroğlu’nun öpüşmesi annesini çileden çıkarır.
Camdaki Kız 7. bölümde neler olacak?
Camdaki Kız dizisinin son bölümünde büyük bir şok yaşandı. Nalan ve Sedat’ın öpüşmesini gören Feride hanım, Nalan’a hayatı zindan etmeye devam edecek. Feride hanım çeşitli batıl şeyleri deneyerek Nalan’a bir şeyler içirir. Nalan fenalaşınca baygınlık geçirir. Bu sırada yanında Sedat yoktur, ona destek olarak Sedat’ın ağabeyi vardır. Camdaki Kız 7. bölümü ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Editör: Wan Haber