Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekranlara geliyor! Hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizileri arasına yer almayı başaran Camdaki Kız dizisinin izleyici kitlesi de her geçen gün artmaktadır.


Nadim Güç'ün yönetmen koltuğunda oturduğu ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin senaryosunu ise Seda Altaylı Turgutlu kaleme almaktadır. Dram türündeki dizi son zamanların en çok bahsedilen yapımlarından birisi olmayı başarmıştır.


Camdaki Kız 5. bölümde neler olmuştu?
Nalan'ın yüzüğü atması ile birlikte iki ailede şaşkınlıklarına hakim olamaz. Bu ani kararın neden verdiği bir tek Muzo çok iyi anlamıştır. Annesinin tepkisinden çekinen Nalan ise ona gerçeği söylemek istemedi. Sedat'ın Cana'ya aldığı bileklikten bihaber olan Feride ise Nalan'ı ayrılmama konusunda ikna etmeye çalışmaktadır. Nalan ise büyük bir aşk acısı çekerken etrafındaki olup bitenleri anlamaya çalışır. Nalan'ın yüzüğü atmasının ardından Rafet, Sedat'ı evlatlıktan reddettiğini söyler. Evi terk eden Sedat ise onun büyük bir kaza yapmasına neden olacaktır.
Camdaki Kız dizisi 6. Bölümü ile 20 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında yayınlanacak.


Camdaki Kız dizisi oyuncuları kimler?
Burcu Biricik - Nalan İpekoğlu
Feyyaz Şerifoğlu - Sedat Koroğlu
Selma Ergeç - Selen Koroğlu
Hande Ataizi - Cana Yılmaz
Tamer Levent - Rafet Koroğlu
Nur Sürer - Feride İpekoğlu
Devrim Yakut - Gülcihan Koroğlu
Enis Arıkan - Muzaffer Koroğlu (Muzo)
Şerif Erol - Adil İpekoğlu
Tuğrul Tülek - Levent

Editör: Wan Haber