Show TV, çok yakında ekranlara gelecek olan yeni dizisinin tanıtımlarını yapmaya devam ediyor. Birbirinden muhteşem oyuncuları ve konusu ile dikkat çeken yeni dizi, sevenleri ile buluşacak. Dizinin fragmanı sosyal medya hesaplarında büyük yankı uyandırdı. Dizide daha önceden tanınan yüzler de olması dikkat çekti. Cam Tavanlar dizisinin başrol oyuncusu olan Kubilay Aka, herkesin beğenisini kazandı. Dizi tanıtımlarından sonra en çok aranan isim oldu. 
Kubilay Aka büyük ilgi görüyor!
Yakışıklı oyuncu yeni dizide boy göstermeye hazırlanırken bütün ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Daha önce Çukur ve Netflix dizisi olan Aşk101 de yer allmıştı. Genç oyuncu tecrübelerine tecrübe katmaya devam ediyor. Kubilay Aka hakkında her şey merak ediliyor. Genç oyuncunun özellikle yaşı, boyu, kilosu, nereli olduğu ve kız arkadaşının olup olmadığı çok araştırılıyor.
Kubilay Aka kaç yaşında?
Başarılı oyuncu 1995 yılının Nisan ayında dünyaya geldi. 26 yaşında olan Aka, İstanbul’da doğdu ve hayatını da İstanbul’da devam ettirdi. Üniversite yıllarından sonra oyunculuk eğitimleri alan Aka, tanıştığı bir ünlü isim sayesinde ekranlara geldiğini söylüyor. 
Kubilay Aka’nın boyu kaç?
Sevilen dizi oyuncusu Kubilay Aka’nın boyu 1,83’tür. Şimdilerde ekranlara yeni gelecek olan Cam Tavanlar dizisi için hazırlanan ünlü oyuncu, genç kızların büyük ilgisini kazandı. Seyirciler ise büyük bir heyecan içinde Kubilay Aka’yı ekranlara görmek için bekliyorlar. 
Kubilay Aka hangi dizilerde yer aldı?
Yakışıklı oyuncu, ekranlara çıktığından beri büyük ilgi görüyor. Birçok projeye imza atan ünlü isim, son olarak Cam Tavanlar dizisinde yer almaya hazırlanıyor. Kubilay Aka, daha önce Aşk 101, Çukur ve Vatanım Sensin gibi projelerde yer aldı. Ünlü oyuncu Vatanım Sensin adlı dizide tanıştığı Miray Daner ile uzun süre ilişki yaşamıştı ancak ikili ayrılık kararı almıştı. 

 

Editör: Wan Haber