Bu yaz sezonunun en iddialı yeni dizileri arasında yer alan Cam Tavanlar dizisi hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile çok konuşuluyor. İlk bölümü ile 9 Haziran Çarşamba akşamı ekranlara gelmesi planlanan dizi sosyal medya platformlarında da büyük bir hayran kitlesine sahip olmayı başardı. Bu kadar kısa bir süre içerisinde en çok konuşulan yapımlar arasına girmeyi başaran Cam Tavanlar dizisinin ilk bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor!

OJO Pictures imzalı dizinin senaryosunu ise Kiralık Aşk ve Aşk 101 gibi dizilerin de senaryosunu kaleme alınan Meriç Acemi yazıyor. Fehmi Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin başrolünde ise en son İçerde dizisiyle ekranlarda yer alan Bensu Soral ve Çukur dizisinde bir süre rol alan Kubilay Aka yer alıyor. Merakla beklenen Cam Tavanlar dizisi konusuyla da bir hayli ilgi çekiyor!

Cam Tavanlar dizisinin konusu nedir?
Tırnaklarını kazıyarak kariyer basamaklarını tırmanan Leyla bulunduğu mevkiye büyük çabalar harcayarak gelmiştir. Ailesinin varlıklı olmasından dolayı her istediğini kolay bir şekilde elde eden Cem ise hem maddi durumu hem de erkek olduğu için birçok iş kapısının kolaylıkla açıldığı birisidir. Leyla ve Cem'in birbirleriyle gireceği sert yarışlar ve aynı zamanda yaşayacağı aşk herkesi etkileyecek.
Büyük bir merakla beklenen Cam Tavanlar dizisi ilk bölümü ile 9 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında yayınlanacak.


Cam Tavanlar dizisi oyuncu kadrosu:
Bensu Soral    
Kubilay Aka    
Hatice Aslan    
Ahmet Melih Yılmaz    
Beril Kayar    
Ayten Soykök    
Mehmet Bilge Aslan    
Şifanur Gül    
Alper Kut    
Aziz Caner İnan    
Gizem Erdem    
İsmail Karagöz
Şehnaz Bölen Taftalı    
Cevdet Arıcılar    

Editör: Wan Haber