Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Cam Tavanlar dizisinden dördüncü tanıtım kısa bir süre önce dizinin resmi Youtube kanalında izleyicilere sunuldu. Hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla büyük bir merak uyandıran Cam Tavanlar dizisinin ilk bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor!

En son İçerde dizisi ile ekranlarda yer alan Bensu Soral dizide 'Leyla' karakteri ile karşımıza çıkarken, Çukur dizisinde yer alan Kubilay Aka ise Cem rolüyle ekranlarda yer alacak. Sosyal medya platformlarında şimdiden büyük bir hayran kitlesi edinmeyi başaran ikilinin uyumu ise herkes tarafından çok beğenildi. 

Ojo Pictures imzalı Cam Tavanlar dizisinin senaryosunu Kiralık Aşk ve Aşk 101 gibi dizilere imza atan Meriç Acemi kaleme alacak. Fehmi Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturacağı Cam Tavanlar dizisinin ilk bölüm tarihi kısa bir süre önce belli olmuştu. Cam Tavanlar dizisi ilk bölümü ile 9 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show tv ekranlarında yayınlanacak.

Cam Tavanlar dizisinin konusu nedir?
Kariyerinde bulunduğu pozisyona gelebilmek için tırnaklarını kazıyarak büyük emekler veren Leyla'nın ve sadece cinsiyeti erkek olduğu için her şeyin önüne altın tepsiyle sunulmuş olan Cem'in rekabet dolu hikayesi konu alacak.

Cam Tavanlar dizisinin oyuncu kadrosu:
Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yanı sıra Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ile Cevdet Arıcılar gibi isimler dizide yer alacak.

Editör: Wan Haber