Acun Ilıcalı bu yıl kendi platformu olan Exxen’i izleyicilere sundu. Tüm dizi, film ve programlarını Exxen adlı platforma taşıyan Acun Ilıcalı, yayınladığı programlar ile dikkat çekiyordu. Sosyal medya fenomenleri ile anlaşan Acun Ilıcalı, diğer yandan ünlü isimler ile anlaşma sağlayarak gündem olmaya devam etti. Acun Ilıcalı’ın yeni platformu hakkında birçok söylenti vardı. Tüm içerikler devam ederken Katarsis isimli programdan şok haber geldi!
Acun Ilıcalı’ya büyük şok!
Gökhan Çıra, Acun Ilıcalı’nın platformunda Katarsis isimli programı sunuyor. Program henüz 11 bölümdür yayınlanıyor ancak şimdiden büyük şok yaşattı. Exxen adlı platformun programı olan Katarsis, RTÜK tarafından cezaya tabii tutuldu. 11. bölümü ile kötü örnek, özendirme ve normalleştirme adı altında ceza veren RTÜK, kısa süre içinde gündeme bomba gibi düştü. 
Katarsis bölümü ceza yedi!
Gökhan Çıra’nın sunduğu bir bölüme konuk gelen Çağla Akın, çocukluğunu ve gençliğini anlattı. Çocukluk yıllarında büyük üzüntüler ve olumsuzluklar yaşayan Akın, tüm açıklığı ile konuştu. Türkiye’nin ilk trans güzeli seçilen Akın, yaşadığı hayatı anlattığı bölümden sonra evine döndü. Katarsis 11. bölümü yayınlandı ve kısa süre içinde gündem olmayı başardı. İlk trans güzel olan Çağla Akın, yaşadığı tüm acıları anlattığı programda ceza yedi! Katarsis 11. bölümü hemen silindi. Konu ile ilgili Acun Ilıcalı’dan bir açıklama gelmedi. 
Çağla Akın, bir süre sonra başka bir platformda konuşarak bu olay karşısında şok yaşadığını anlattı. İlk olarak arkadaşlarının yorumlarını gören ve olayı anlayan Akın, hemen Çıra’yı aradı ve durumu sordu. Gökhan Çıra üzgün olduğunu söyledi ve özür diledi. RTÜK bölüme ceza verdi ve silinmesini istedi. Çağla Akın, yaptığı açıklamada üzgün olmadığını söyledi. Yaşadığı acılar ve üzüntüler için ceza kesildiğini söyleyen Akın, ‘gözyaşlarım için ceza almışsak helal olsun. ama özendirme, normalleştirme söz konusu değil. bu benim hayatım.’ diyerek konuyu kapattı. 

Editör: Wan Haber