Çağatay Ulusoy, büyük projelerde yer almış ve kendinden çok kez bahsettirmiştir. Diğer oyunculardan farklı olarak uluslararası bir şöhreti olan Ulusoy, kariyerinin zirvesinde kalmaya devam ediyor. Çağatay Ulusoy, Netflix platformundaki başarılarından sonra büyük ilgi görmeye devam ediyor. Öyle ki yurt dışındaki birçok yerde hakkından çok kez bahsettiriyor. Yakışıklı oyuncu Türk dizilerinde olduğu kadar filmlerde de aynı başarıyı yakalamıştır. Büyük ilgi gören yakışıklı oyuncu, yeni projeleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Son olarak Kağıttan Hayatlar projesi ile büyük ses getiren Ulusoy, yeni planlara adım atacak.
Dev bir star olmaya hızla yaklaşıyor!
Çok uzun zamandır ekranlarda olan Çağatay Ulusoy, çeşitli projeler ile hakkından söz ettirmeye devam ediyor. Çağatay Ulusoy, Adını Feriha Koydum, Delibal, Medcezir, İçerde, Hakan Muhafız, Anadolu Kartalları, Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu, Leyla’nın Evi gibi dev projelerde yer almıştır. Özellikle Medcezir dizisinde rol aldıktan sonra büyük ün kazanan Ulusoy, yakışıklılığı ile dikkat çekmiştir. Uluslararası tanınması ise Hakan Muhafız adlı Netflix içeriği sonrasında olmuştur. Birçok izleyici yakışıklı oyuncunun başarılarını takdir etmiştir. Daha önce Dilan Çiçek Deniz, Hazal Kaya ve Serenay Sarıkaya ile partner olduğu dizilerde ön plana çıkmıştır. 
Black Mirror tadında yeni proje geliyor!
Netflix, çok izlenen ve reyting rekorları kıran Black Mirror projesi tadında bir proje daha yapmaya karar verdi. Bu proje için Çağatay Ulusoy’a teklif gönderdiği söylendi. Yapılan teklif olumlu olunca planlamalara başlandı. Black Mirror benzeri olacak projede özellikle Ulusoy’un ön plana çıkması bekleniyor. Yeni projenin ismi, konusu henüz belli değil ancak proje mini dizi ya da film olarak yapılacak. Black Mirror benzeri olacak projenin büyük ses getirmesi bekleniyor. 
Çağatay Ulusoy kimdir?
Çağatay Ulusoy 1990 yılında hayata gözlerini açmıştır. 30 yaşında olan ünlü isim, İstanbul Üniversitesi mezunu olmuştur. Best Model Of Turkey yarışmasında ödül kazanmıştır. Birçok dizi, filmde yer alan yakışıklı oyuncu kariyerini muhteşem biçimde devam ettiriyor. Adını Feriha Koydum dizisinden ün kazanan Ulusoy, birçok projede kendinden çok kez söz ettirmiştir. 

Editör: Wan Haber