FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Aşk Mantık İntikam dizisiyle gündemde olan güzel oyuncu Burcu Özberk hakkında büyük bir iddia ortaya atıldı. Son zamanların en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alan Burcu Özberk oyunculuğu kadar özel hayatıyla da gündeme geliyor.

Yer aldığı dizi ve film projeleri ile herkesten tam not alan ünlü oyuncu Burcu Özberk'in şu sıralar hayatında birisi olduğu iddia ediliyor. Söylenenlere göre güzel oyuncu şu sıralar Sedat Torun ile aşk yaşıyor. İkilinin sosyal medya hesaplarında paylaştığı fotoğraflardan aynı yerde olduğunu çıkaran takipçiler ikilinin aşk yaşadığı söylentisini ortaya çıkardı. Şu an çıkan aşk iddiası için ne Burcu Özberk ne de Serkan Torun'dan açıklama gelmedi.

Burcu Özberk kimdir?

12 Aralık 1989 yılında Eskişehir'de dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünü kazandı ve buradan mezun oldu. Ekranlarda ilk kez 2013 yılında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Huricihan Sultan karakteri ile karşımıza çıkmıştır. Büyük çıkışını ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı rolü ile yapmıştır. Birçok tiyatro oyununda yer almıştır. Güzel oyuncu aynı zamanda Badem Şekeri isimli filmlerle de Alper Saldıran ile birlikte başrolü paylaşmıştır. Şahane Damat dizisinde Melike rolü ile herkesten tam not alan Burcu Özberk şu an ise FOX TV ekranlarında Aşk Mantık İntikam dizisinde Leyla karakteri ile karşımıza çıkıyor.

Editör: Wan Haber