Maraşlı kavramı aslında bir lakap. Karakterinin dizideki gerçek ismi ise Celal Kün. Pek çok izleyicide aslında Burak Deniz’in canlandırmış olduğu karakterin ismini hatırlayamıyor ve kendisine Direkt Maraşlı Olarak hitap ediyorlar. Celal ile Mahur arasında öyle bir uçurum vardır ki İkisi de çok değişik kimliklere sahip. Fakat Bu hikayede Maraşlı Aslında kendisi değil, yani eğitilmiş birisi ve ailenin içine sızmak amacıyla rol yapıyor. Fakat Burak Deniz Maraşlı karakterini öyle güzel bir şekilde oynuyor ki muhteşem bir takım elbise gibi cuk diye üzerine oturuyor.

Dizinin hikayesi ilginç bu zaten belli. Karakterler ise bunlara hayat veren ünlü isimler çok uyumlu bir şekilde rollerini yerine getiriyorlar özellikle de Savaş karakterinde Saygın Soysal ve Necati olarak izlediğimiz Serhat Kılıç çok başarılı bir karakter durumu ortaya çıkarmayı başarıyor. Maraşlı dizisinin izleyicileri sürükleyen bir hikayesi mevcut. İkinci bölüm sona erdi. Fakat herkes, merak içerisinde yeni bölümü bekliyor. Keşke dijital proje olsa da bir çırpıda izlesek diyen çok kişide sosyal medya platformlarında çeşitli yorumları yapıyor.

Sürükleyici bir senaryo izleyici ister istemez kendine bağlıyor. Özellikle de genç yetenek olan Burak Deniz ile Alina Boz’un rollerini mükemmel bir şekilde canlandırması izleyiciye daha gerçekçi ve daha akıcı bir dizi izleme keyfi sunuyor.

Burak Deniz her ne kadar da genç olsa da Maraşlı rolünü kendisine o kadar çok Kaptırdı ki neredeyse izleyicilerin tamamı sosyal medya platformlarında Burak Deniz’in gerçekten ve Maraşlı olup olmadığını sorgulamaya başladılar.

Maraşlı yeni bölümü 25 Ocak Pazartesi Atv’de sizlerle.

Editör: Wan Haber