Sezon sonuna doğru gelirken artık diziler birer birer final tarihlerini açıklamaya başladı. Bu sezon pek çok dizinin final yapacağı görülüyor. Bazı diziler hikayesi tamamlandı için final kararı alırken, bazı diziler ise reyting kurbanı oldukları için yayınlandıkları kanal tarafından fişleri tek tek çekilmeye başlandı.

Hangi Televizyon Kanalında Yayınlanan Hangi Dizi Ekranlara Veda Edecek?

Televizyon ekranlarında adeta ortalık fena halde karıştı. Dizi severleri kötü haberler peş peşe geldi. Final tarihi açıklandı ancak bu 10 diziye sezon sonuna kadar birkaç dizinin daha eklenerek sayının yükselmesi bekleniyor.

TRT 1 - Payitaht Abdülhamid

Bülent inal'ın başrolünde bulunduğu ve 4 yıldır cuma akşamları TRT 1 ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan payitaht Abdülhamid, 155 bölümü ile beraber artık ekranlara veda edecek!


Fox Tv-Baraj

Son zamanlarda düşüş gösteren reytinglerini kurtarmak amacıyla korkusundan çıkıp adeta entrikalarla yayın hayatına devam eden ve başrollerinde Feyyaz Duman, Gizem Karaca, birandamlayılmaz, sumru yavrucak gibi oyuncuların oynadıkları baraj dizisi ise 30. bölümü ile beraber ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Kanal D- Hekimoğlu

Timuçin Esen'in başarılı bir performans sergilediği ve adeta yayınlandığı güne damgasını vurmayı Başaran Hekimoğlu dizisi 50. bölümü ile beraber ekranlara veda edecek.

Show tv-Ramo

Murat Yıldırım ile Esra bilgiç'in başrollerinde oynadıkları Ramo dizisi de 40. bölümü ile beraber ekranlara veda edecek. 2 sezondur başarılı bir şekilde yayın hayatına devam eden dizinin final kararı ise dizi severleri Bir hayli üzdü. 3. Sezon aile umutlu bekleyişi devam ederken yapım final kararı aldı.

Show TV - Arıza

Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan gibi önemli isimlerin başarılı bir performans sergiledikleri arıza dizisi 30.  bölümü ile beraber final yapacak

Show Tv-Çukur

Pazartesi akşamlarının fenomen yapımlarından olan çukur'da Mayıs ayının son haftası ekranlara veda edecek. Kadrosunda Aras bulut iynemli, Erkan Kolçak köstendil, Rıza Kocaoğlu gibi önemli isimlerin yer aldığı dizide sona yaklaşarak final yapacak.

Star Tv- Sefirin Kızı

Neslihan Atagül ile Engin akyürek'in başrollerinde oynadıkları ve Daha sonrasında ise Tuba Büyüküstün ile Engin akyürek'in gözlediği sefirin kızı dizisi 52. bölümü ile ekranlara veda edecek

Star TV - Seni Çok Bekledim

Özcan Deniz ile İrem helvacıoğlu'nun başrollerinde oynadıkları seni çok bekledim dizisinin de aynı şekilde ekranlardaki macerası çok kısa sürdü. Star TV'de cuma akşamları ekranlara gelen dizi, 13. bölümü ile ekranlara veda edecek.

Atv-Hercai

Akın akınözü ile Ebru Şahin'in başrollerinde oynadıkları hercai dizisi de final yapacak, geçen sezona damga vuran dizi bu sene istenilen başarıyı elde edemeyerek ekranlara veda edecek.

Show TV-Kuzey yıldızı ilk aşk

Kuzey yıldızı ilk aşkın da final tarihi açıklandı 15 Haziran tarihinde ekranlara gelecek 67. Bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Editör: Wan Haber