Bu hafta iki dokunulmazlık oyununda üst üste kaybeden takım ünlüler oldu. Ünlüler takımında Çağrı, Yiğit ve İlayda eleme adayı oldu. SMS’de en az oyu alarak adaya veda eden isim Yiğit oldu.

Survivor 2021'de bu akşam eleme heyecanı yaşandı. İlgiyle izlenen yarışma Survivor 2021'de bir isim adaya veda etmek zorunda kaldı.

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım gönüllüler olmuştu. Ada konseyine gelen ünlüler, aralarından aday çıkarmak zorunda kalmıştı.

Batuhan SMS birincisi

Ünlüler takımında en çok SMS oyu alan Batuhan oldu. Batuhan, geçen hafta da SMS birincisi olmuştu.

İlayda potaya girdi

SMS birincisi Batuhan, İlayda'nın ismini verdi. Böylelikle eleme İlayda, Yiğit ve Çağrı arasında gerçekleşmiş oldu.

Yiğit Oruçoğlu kimdir?

Survivor yedek yarışmacısı Yiğit Oruçoğlu, 19 Ocak 2000 tarihinde İstanbul, Kadıköy'de doğdu. Hayatını İstanbul'da sürdürmeye devam eden Yiğit Oruçoğlu, aslen anne tarafından Trabzon, baba tarafından ise Erzincanlıdır. Yiğit Oruçoğlu, Doğuş Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği okumaktadır.

Yiğit Oruçoğlu, bugüne kadar hayatında sürekli sporun olduğunu, Survivor'a hayallerini gerçekleştirmek için geldiğinden ve yarışmada elinden gelenin en iyisini yapacağını söylüyor. 14 yaşına kadar profesyonel yüzme sporuyla ilgilenen, sonrasında da 5 sene aktif basketbol oynayan Yiğit Oruçoğlu, şu an aktif olarak Crossfit sporu ile ilgileniyor.

Editör: Wan Haber