Büyük bir heyecanla beklenen Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin ilk bölüm tarihi kısa bir süre önce belli olmuştu! Özbek ve Türk yapımı ortak olan Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi aynı zamanda 'Mendirman Jaloliddin' adıyla Özbekistan ülkesinde de yayınlanmaktadır. 

İlk bölümü 14 Şubat 2021 tarihinde Özbekistan'da yayınlanan dizinin yayın hakkı Türkiye'de olduğu için ülkemizde de yayınlanacak. Atv kanalında yayınlanacak olan  Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin yapım şirketlerinden birisi de Bozdağ Film'dir. Oldukça sağlam bir kadroya sahip olan dizinin yönetmen koltuğunda Metin Günay, Nurgissa Almurat ve Reza Himmeti oturuyor. 

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi ilk bölümü ne zaman yayınlanıyor?
Büyük bir heyecanla beklenen dizinin ilk bölümü ne zaman yayınlanacak belli oldu! Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin ilk bölümü 21 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanması bekleniyor!


Bozkır Arslanı Celaleddin kaç bölüm sürecek?
Dizinin henüz kaç bölüm süreceği belli değil. Ancak Özbek yapımı ile ortak olduğu için 24 bölümlük bir anlaşması olduğu biliniyor. Özbekistan'da sezon arasında olan dizinin ilk bölümü Türkiye'de bu akşam yayınlanacak!


Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin oyuncuları kimler?
Emre Kıvılcım: Celâleddin Harezmşah
Yulduz Radjabova: Kutlu Bike
Javakhir Zakirov: Cengiz Han
Kaan Yalçın: Alâeddin Muhammed
Gülenay Kalkan: Türkan Hatun
Sezgin Erdemir: Timur Melik
Ferhat Yılmaz: Şemsettin
Akbarkhodja Rasulov: Uzlagşah
Jamshid Sagatov: Cebe
Akmal Mirzo: Subutay
Ali Khan: Cuci
Rano Şodiyeva: Ayçiçek Hatun
Rayhan Ulesanova: Mihri Cihan Hatun
Feruza Normatova: Şirin
Cemal Hünal: Behram
Tohir Saidov: Nizamülmülk
Yahyo Pulatov: Akşah


 

Editör: Wan Haber