Daha önce Vatanım Sensin dizisinde birlikte rol alma fırsatı yakalayan güzel oyuncu Pınar Deniz ve yakışıklı aktör Boran Kuzum kısa bir süre önce hayranlarına büyük bir müjde vererek birlikte yeniden aynı projede yer alacaklarını duyurmuştu!


'Aşkın Kıyameti' isimli bir Netflix film projesinde tekrar bir araya gelme fırsatı yakalayan iki başarılı oyuncu böylelikle hayranlarını sevindirmişti. Heyecanla beklenen Aşkın Kıyameti filminin çekimleri kısa bir süre önce sona erdi.


Dünyanın en çok takip edilen dijital film/dizi izleme platformlarından olan Netflix, resmi hesabında Pınar Deni ve Boran Kuzum'un setten bir videosunu paylaşarak filmin çekimlerinin tamamen bittiğini duyurdu! BKM Film tarafından yapımcılığı yapılacak olan sinema filmde oldukça sürpriz isimler de yer alıyor!


Hilal Saral yönetmen koltuğunda!
Heyecanla beklenen Aşkın Kıyameti isimli filminin senaryosunu Hilal Saral kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda da Hilal Saral'ın oturduğu filmde yer alan oyuncular da kısa bir süre önce net olarak duyurulmuştu!


Aşkın Kıyameti filminde hangi oyuncular yer alıyor?
Büyük bir merakla beklenen Aşkın Kıyameti filminde Pınar Deniz, Boran Kuzum, Musa Uzunlar, Yiğit Kirazcı, Zeynep Tokuş ve Seda Türkmen gibi oyuncular yer alıyor. 


Aşkın Kıyameti filmi ne zaman yayınlanacak?
Oldukça iddialı bir senaryosu ve oyuncu kadrosu olan film Netflix platfomunda izleyiciye sunulacak. Aşkın Kıyameti filminin yayınlanma tarihi ise henüz kesinleşmedi. Ancak ilerleyen günlerde kesinleşeceğine dair söylentiler var! Aşkın Kıyameti filminin 2021 senesi içerisinde Netflix’te izleyiciye sunulması bekleniyor.

 

Editör: Wan Haber