Sıfır Bir  dizisinin yapımcılarının oluşturacakları dizi şimdiden merak edilmeye başlandı.

Sosyal medya platformlarında büyük Yankı uyandıran dizide herkesin yakından tanıdığı isimler de bulunuyor. Dizinin oyuncu kadrosu da sosyal medya fenomenlerinden oluşmaktadır.

“HİÇ” Dizisi Oyuncu Kadrosu

Sera

1996 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Hayatını İstanbul’da devam ettiren Sera TikTok uygulamasında çekmiş olduğu pleybek, dans ve ağır çekim videoları ve milyonların takip ettiği biridir

Semih Varol

24 yaşındaki Fenomen Bartın’da doğmuştur. Meslek lisesindeki eğitimini tamamladıktan sonra web tasarım programcılığı üzerine çeşitli eğitimler almıştır. Sosyal medya ile üniversite senelerinde ilgilenmeye başlayan genç Fenomen yapmış olduğu paylaşımlarla kısa süre içerisinde milyonların takip ettiği isim haline gelmiştir.

Uzun Makarna

Sosyal medya hesabı uzun makarna olan bu kızın gerçek adı Özgür Balakar’dır 1998 senesinde İstanbul’da doğmuştur, Aslen Sakaryalıdır.  TikTok uygulamasında çekmiş olan playback ve dans videoları ile oldukça geniş kitlelere ulaşmayı başarmıştır. Sempatik tavırlarıyla dikkatleri çekiyor.

Doğanay

2001 tarihinde Ağrı’da doğmuştur. Şimdi ise İstanbul’da yaşıyor. TikTok ve YouTube hesaplarında değişik videoları çekip hayranlarıyla paylaşıyor.

“HİÇ” Dizisi Konusu Nedir?

Milyonların takip ettiği bu genç fenomenlerin bulunduğu dizi, üniversite hayatına tutunmaya çalışan bir grup gencin yaşam hikayesini ve maceralarını ekrana taşıyor.

Editör: Wan Haber