Serkan Çayoğlu'nun başrollerinde oynadığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin ne zaman yayınlanacağı ile ilgili merak artmaya başladı. Peki bir zamanlar Kıbrıs dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte cevabı!

İlk olarak dizinin adı Kıbrıs ada kışı olarak açıklanmıştı fakat Daha sonrasında ise yapım bir isim değişikliği kararı alarak dizinin adını bir zaman arkadaş olarak değiştirildi. Senaryosunu Başar Başaran ile Emre özdür alırken yapımcılığını ise tmc yapım adına Erol Avcı üstleniyor. Hakan İnal bu diziyi yönetecek. TRT 1, bu sezon birbirinden iddialı projeler ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Uyanış büyük Selçuk ile Masumlar Apartmanı dizileri reytinglerde Zirveyi kimseye kaptırmıyor. Bir zamanlar Kıbrıs dizisi de TRT 1 ekranlarında izleyici ile beraber olacak. Yeni başlayan teşkilat dizisi de yine aynı şekilde reytinglerde zirvenin sahibi oldu. Aynı başarı, Bir zamanlar Kıbrıs dizisinde de bekleniyor. Bir zamandır Kıbrıs dizisinin yayın tarihi de belli oldu.

Çekimlerine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde devam edilen dizinin karakterleri ve Konusu ise genel itibari ile Ahmet Kural yani Kemal Dereli karakterine Hayat veriyor ve tüccardır. Eşi inci rolünü ise Pelin Karahan oynuyor ve Serkan Çayoğlu ise Türkiye'den adaya gizli bir şekilde giden Ankaralı karakterini oynuyor. Nişanlısını rolünü de Gülper Özdemir Hayat vermektedir.

Kıbrıs Türk lideri Rauf denktaş'a Devrim Saltoğlu Hayat ediyor. Rum komutan Samson Tayanç Ayaydın oynarken Kıbrıs'ta meydana gelen gelişmeler ve yaşam mücadeleleri ile ayrılıklar ve düşmanlıklar ve aşkla üzerine mükemmel bir senaryo hazırlandı.

Yakın zaman içerisinde TRT 1 ekranlarında bir zamanlar Kıbrıs dizisinin ekranlara gelmesi bekleniyor.

Editör: Wan Haber