TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi Nisan ayında ilk bölümü ile izleyici ile buluşmuştu. İlk bölümünden itibaren konusu ile ilgi çeken ve büyük bir izleyici kitlesi edinmeyi başaran Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin yeni bölümünde yaşanacak gelişmelere çok şaşıracaksınız!


TMC Film tarafından yapımcılığı yapılan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan otururken senaryosunu ise Emre Özdür ve Başar Başaran kaleme alıyor. Kadrosunda oldukça popüler oyuncuların yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin 20 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak olan bölümü herkes tarafından büyük bir merak içinde bekleniyor!


Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi 7. bölümde neler olacak?
Büyük çabalar içinde Makarios ve Sampson'un planı Kemal, Rauf ve Mücahit tarafından engellenir. Kıbrıs Türklerinin ileri gelenleri ise Rauf Denktaş, Fazıl Küçük ile birlikte bir araya getirir. İki büyük lider böylelikle yeni bir devletin temelini atmanın ilk adımlarını atmaktadır. Şef ve Efsane'ye süikast düzenleyen KGB, Bereli olayının çözümsüz kalmasından rahatsızlık duyar. 


Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi yeni bölümü ile 20 Mayıs Perşembe akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanacak


Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin oyuncuları kimler?
Ahmet Kural               Kemal Dereli    
Serkan Çayoğlu    Bereli/Ankaralı    
Pelin Karahan    İnci Dereli    
Gülper Özdemir    Doktor Ayşe    
Tayanç Ayaydın    Nikos Sampson    
Devrim Saltoğlu    Rauf Denktaş    
Hasan Küçükçetin   Derviş    
Miray Akay    Pembe Dereli    
Deniz Baytaş        Sıtkiye Dereli    
Ahmet Mark      Salahi Dereli
Ömer Turan    Bekir

Editör: Wan Haber