Bay yanlış ve erkenci kuş gibi dizilerin yapımcısı olan goldfilm bu sezon Çok iddialı bir dram projesi yapmaya hazırlanıyor…

Gold filmin yeni projesi masumiyet dizisi olmuştu…

Başrollerinde Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar gibi isimlerin oynadıkları masumiyeti dizisinin yapımcısı olan firmanın sahibi Faruk Turgut, şimdilerde ise bambaşka bir proje için kolları sıvadı.

Masumiyet dizisinin yeni sezon için kardeş bir dizi gelecek.

Gold film imzasını Taşıyan yeni proje çok ama çok iddialı... Dizi açısından Kemerburgaz'da Plato hazırlanıyor... dizinin oyuncu kadrosunda ise çok iddialı isimlerden oluşturulması beklemiyor. Dizideki gelişmeleri bir gazeteci Twitter hesabından açıkladı.

Zülküf Yücel'in senaryosunu Kaleme aldığı dizi yiyip Maria ile Mustafa dizisinin de yönetmeni olan Faruk Teber sahiplendi... Yönetimindeki tecrübesini aktaracağı dizinin güçlü bir kurgusu ve mükemmel bir oyunculuk performansı ile çok daha iddialı bir proje olacağı açıklanıyor.

Bir zamanlar Çukurova'nın Yılmaz'ı Uğur Güneş Bu Projede Oynayacak?

Bir zamanlar Çukurova dizisinde tanıdığımız Yılmaz karakterinden ayrılan Uğur Güneş ile anlaşma yapıldığı biliniyor. Güneş için kostüm provası dahi yapıldığı ve role oldukça yakıştığı da gelen son dakika bilgileri arasında yer alıyor. Kanunsuz topraklarda adındaki yeni dizinin platosu, kostümleri, aksesuarları hazırlık aşamasında... Oyuncuları hususunda da titiz bir çalışma yürütülüyor. Çekimlerin mayıs ayı içerisinde başlamasının beklendiği de açıklandı.

Kanunsuz Topraklar adındaki diziyi mi, 2021 ile 2022 sezonunda Fox TV ekranlarında yayınlamak amacıyla hazırlanıyor. Yeni dizinin yakın zaman içerisinde ekranlara gelmesi bekleniyor. En erken eğitim aile Eylül ayında Fox TV ekranlarında kanunsuz Topraklar Alındaki dizi başlayacak.

Editör: Wan Haber