Son gelen isim ise Hande Soral olmuştu. Ümit adında bir karakteri canlandıracağı biliyordu. Fakat tam olarak kim olduğu ve Adana’ya ne için geldiğini kimse bilmiyordu.

Yeni bölümü izleyenleri hayli şaşırtan anlar meydana geldi. Ya şaşkınlık içerisinde kalanlardan birisi ise Şüphesiz ki Müjgandı. Ümit, hastaneye gelip başhekim olan Müjgan’ın odasına girdi. Müjgan onu yeni gelen laborantı sanıyordu, yeni bir başhekimin geleceğini ve isminin ise Ümit olduğunu öğrenmişti. Fakat bir erkek olduğunu düşündüğü için tahmin edemedi.

Ümit karakterine can veren Hande Soral’ın diziye giriş yapması merak içerisinde bekleniyordu. Hande Soral’ın Demir ile bir ilişki yaşayacağı tahmin ediliyordu. Fakat ortaya çıkan gerçekler izleyenleri adeta şok etti.

Tam da bu noktada en büyük şaşkınlıklardan birisini de Müjgan yaşadı. Başhekim olduğu hastaneye gelen Ümit, laborant sanırken yeni bir Başhekim'in geleceğini söylerken karşısındaki kişinin o kişi olduğunu bilmeden konuştu.

 Ümit, nasıl bir bağlantısı var ise böyle bir atama yapılmış sözleriyle faka bastığını da birkaç dakika içerisinde gördü.

 Ümit'in hastanenin yeni Başhekimi olarak Adana’ya gelmiş olması da izleyici için büyük bir ters köşeyi.

Müjgan’ın büyük gafı izleyenleri önce şok etti sonra güldürdü.

Editör: Wan Haber