ATV ekranlarında izleyici ile Perşembe akşamları bir araya gelen Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Hande Soral Şoku yaşanıyor. Uzun bir zaman geçtikten sonra tekrardan izleyicilerle ekranda buluşan ünlü oyuncu, canlandırmış olduğu Ümit karakteri ile herkesi şaşkına çevirmeyi başarıyor. Aslında Ümit’in Çukurova ile alakalı pek çok bilgisi ve bağlantısı olduğu daha önceden tahmin ediliyordu. Yani Çukurova'ya ümit yabancıydı belki fakat Çukurova’yı avucunun içi gibi karış karış biliyordu.

  • Peki durumun böyle olmasının sebebi neydi?
  •  Daha doğrusu kendisinin arkasında kim vardı?
  • işte o kişi de böylelikle ifşa oldu meğerse Ümit Fikret’in sevgilisiymiş.

Hande Soral’ın senaryoya sonradan katılması heyecanı da artırmış oldu. Vahide Perçin ile Uğur Güneş’in diziden ayrılmalarının sonrasında Ümit karakteri ile hikayede yeni bir dönem başladı.

  • Fikret Neyi hedefliyor?
  • Ümit ile Demir arasında neler yaşanacak?
  • Sonuçları ne olacak?

 işte bu 3 soru önümüzdeki bölümlerde daha da netlik kazanacak.

Bir başka gelişme ise Melike İpek Yalova’nın canlandırmış olduğu Müjgan karakterinin bahtsız olmasıdır.

  • Fikret ile Aşk yaşayacağım derken Müjgan’ın başına bakalım neler gelecek?

Öncesinde Züleyha buna mani oldu, şimdi ise Ümit.

Bir zamanlar Çukurova dizisi hayranları da bütün bu olup bitenleri şaşkınlıkla izliyor.

 Hiç kimse böyle bir şeye ihtimal vermiyordu. Bir izleyici sosyal medyada şöyle bir yorum yazdı. Resmen ben şok! Kız resmen Fikret’le sevgiliymiş, Madem öyleydi Demir’e niye sulandı? Bence Fikret intikam için bu kızı kullanacak Fikret gerçekten iğrençsin, sevgilini demire mi Aşık ettireceksin???

Hande Soral yapmış olduğu bir röportajda diziyi alt üst edeceğini dile getirmişti, Çukurova’da her şey adeta birbirine karıştı. Şimdiye dek ekranlara gelen 80 bölümden sonra izleyicileri bu kadar şaşırtacak derecede hikayenin ilerliyor olması da güzel bir gelişme.

 Bir Zamanlar Çukurova böyle devam ederse uzun seneler daha ekranda kalacak gibi görünüyor.

Editör: Wan Haber