Türk televizyonlarında şu anda ekranlara gelen diziler arasında en popüler olan ve en çok reyting almayı Başaran dizi Şüphesiz ki Bir Zamanlar Çukurova’dır. Bu dizide Yılmaz Akkaya karakterine can veren ünlü oyuncu Uğur Güneş 2020 senesi itibari ile bir dizi defterini kapattı ve 2021’de yeni bir dizi defterini açtığını duyurdu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde etkili bir performans sergileyen ve geniş bir hayran kitlesi kazanmayı Başaran ünlü oyuncunun bir süredir ayrılmak İstediği zaten konuşuluyordu. Nihayetinde Adana’ya veda eden ünlü oyuncu bir süre kafasını dinledikten sonra yeni projeye başlayacak.

 Uğur Güneş hayranları 2021 senesinde çok değişik bir rolde ünlü oyuncuyu izleme fırsatı yakalayacak.

Peki Uğur Güneş Nasıl Bir Dizi İle Geliyor?

Bay Yanlış, Erkenci Kuş dizileri ile ön plana çıkmayı Başaran Faruk Turgut’un sahibi olduğu Şirketin adı Gold filmdir. Gold film, Uğur Güneş’in oynayacağı dizinin yapımcısıdır. Bu şirket Masumiyet ve Kanunsuz Topraklar isimli dizilerin hazırlıklarını devam ettiriyor. Uğur Güneş’ te yeni sezon içerisinde Kanunsuz Topraklar isimli dizide başrolde bulunacak. Hazırlıkların bütün hızıyla devam ettiği dizinin yönetmen koltuğunda oturacak olan isim belli oldu. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Maria ile Mustafa dizisi ile dikkat çeken usta yönetmen Faruk Teber, bu dizinin çalışmalarına başladı.

Kanunsuz Topraklar dizisi 2021-2022 sezonu açısından hazırlıklarını devam ettiriyor. Alınan bir kulis haberine göre mayıs ayı gibi de ekibin sete çıkması bekleniyor.

Editör: Wan Haber