Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz öldü mü? Uğur Güneş diziden ayrıldı mı? Günün en çok merak edilen soruları arasında yer alan Çukurova yeni bölüm ile rekor kıracak. Uğur Güneş'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak edilirken öte yandan Yılmaz ve Demir'in helalleşmesi her şeyi değiştirecek. Aynı zamanda yoğun bakımda olan Yılmaz'ın yanında Müjgan ve Züleyha ile çocukların olması dikkatlerden kaçmayacak. Peki; Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz öldü mü? Uğur Güneş diziden ayrıldı mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YILMAZ ÖLDÜ MÜ?

Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz öldü mü sorusunun yanıtı araştırılırken dizide Yılmaz karakterini canlandıran Uğur Güneş'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı da merak konusu oldu. Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz karakterini canlandıran Uğur Güneş 78.bölümde diziye veda etti...

UĞUR GÜNEŞ KİMDİR?

Uğur Güneş,10 Kasım 1987 doğumlu, Türk oyuncu. İsimsizler dizisinde "Kaymakam Fatih" karakterini canlandıran Uğur Güneş, 1987 yılında Ankara'da doğmuştur. Ankara'da büyüyen ve üniversite eğitimini de Ankara Üniversitesi'nde tamamlayan oyuncu en son Urfalıyam Ezelden isimli dizide Çetin karakterini canlandırmıştır. Ayrıca sinema filmlerinde de rol alan Uğur Güneş Şeytan-ı Racim isimli filmde Emrah karakterini canlandırmıştır. Güneş TRT 1'de yayımlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Tuğtekin karakterini canlandırdı. Atv'de yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz Akkaya karakterini canlandırmaktadır.

Editör: Wan Haber