İhtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşkı konu edinen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu otururken, dizide ünlü ve başarılı oyuncular rol alıyor. Bir Zamanlar Çukurova 102. bölüm ile 24 Haziran 2021 tarihinde sezon finali yapmıştı. Dizi yeni sezona 9 Eylül 2021 tarihinde başladı. Dizi severlerin ilk bölümlerinden beri ilgiyle takip ettikleri Bir Zamanlar Çukurova son bölüm özetlerini ve yeni bölüm fragmanlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova, aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşkın hikayesini konu alıyor.

Bir Zamanlar Çukurova Nerede Çekiliyor?

Aladağ Çiftliği sadece bir çiftlik olarak değil aynı zamanda diğer diziler içinde kullanılabilecek bir çiftlik platosu olarak hazırlandı. Aladağlar konağı Adana’nın Karahmetli köyüne kuruldu. Dizinin çekimleri Adana'da ve Mersin'de devam ediyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCU KADROSU

Murat Ünalmış - Demir Yaman 

Büyük bir servetin sahibi. Çukurova'nın en büyüğü, bu bereketli toprakların tek hükümdarı olmayı hedefleyen, bunun için her şeyi yapabilecek kadar hırslı, gözü kara bir adam. 

Hilal Altınbilek - Züleyha

Talihin olanca güzelliği verip birazcık şansı ve kısmeti esirgediği, mütevazı, iyi niyetli ama gerektiğinde kararlı, inatçı olabilen, zeki bir genç kız. Parada pulda gözü olmayan Züleyha'nın en büyük hayali Yılmaz'la evlenip yuva kurmak ve mutlu olmak.

Kerem Alışık - Ali Rahmet Fekeli

Adana'nın yerlilerinden. Demir'in babası Adnan Yaman'ın katili. Fekeli ile Adnan Yaman vaktiyle çok iyi arkadaştırlar. Yirmi yıl önce Adnan bölgeye baraj inşaatı yapılacağını ve Fekeli'nin arazisinin büyük para edeceğini öğrenince Fekeli'yi kandırarak arazilerini yok pahasına satın alır. Fekeli en yakın arkadaşı tarafından oyuna getirildiğini anlar, bu meseleyi tartışırlarken karşılıklı silahlarını çekerler, çıkan çatışmada Fekeli Adnan'ı öldürür, tutuklanır ve yirmi yıl hapse mahkum olur. Hapiste Fekeli'yle Yılmaz'ın yolları kesişir.

Bülent Polat - Gaffur

Yamanlar çiftliğinin kahyası. Doğma büyüme Adanalı. Konağın kahyalığı ona babasından miras kamış. Gaffur babası gibi yetenekli, akıllı ve dürüst biri olmadığı için görevinde de pek başarılı değil. Hünkar hem babasının hatırına hem de düzene ve çiftliğe hakim oldukları için Gaffurları yanlarında tutuyor.

Selin Yeninci - Saniye

Gaffur'un karısı. Konağın mutfağından sorumlu, Hünkar hanımın eli ayağı. Senelerdir Hünkar Yaman'ın hizmetinde çalışıyor.

Melike İpek Yalova - Müjgan

20'li yaşlarının sonunda bir çocuk doktoru. İstanbul'da okumuş, okulu bittikten sonra babasının özel hastanesinde çalışmayı reddedip Adana'ya devlet hastanesine çalışmaya gelmiştir. Güçlü karakterli, nazik, döneme göre ileri görüşlü ve hastalarına karşı oldukça sevecendir.

 

Editör: Wan Haber