Her Perşembe akşamı olduğu gibi Dün akşam da yine aynı şekilde yaşanan dizi rekabetinde ATV’de futbol maçı vardı. Kasımpaşa ile Fenerbahçe maçı olduğu için bir zamanlar Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümü ile ekranlarda bulunmadı.

Şimdiye dek 79 bölüm olarak ekrana gelen dizi ATV’ye Perşembe akşamları her hafta bütün kategorilerde birinciliği kazandırmayı başarıyordu. Bu hafta futbol maçı olması sebebiyle bir zamanlar Çukurova dizisinin rakiplerinin işine yaradı. Her ne kadar da Kanal D ekranlarında babam çok değişti ve Star TV ekranlarında yayınlanan Sol Yanım dizileri bu fırsattan yararlanmasa da mucize doktor ile Alev Alev dizleri açısından durum biraz farklı oldu.

Mucize Doktor dizisi genel itibariyle bütün kategorilerde belli oranlarda seyrederken geçen sezonki kadar yüksek reytingleri alamayan dizi zaman zaman biraz yukarıya çıkmaya başlamıştı. Fakat ortalama bu seviyelerdeydi. Dün akşam ise ATV ekranlarında futbol maçı olması sebebiyle dizi izleyicilerinin bir bölümü Fox TV’ye yöneldi.

Mucize Doktor 7 ile 9 arası reytingler elde etmeyi başarırken geçen haftaya göre iyi bir çıkışa imza attı. Diziyi bütün kategorilerde Fox TV zirveye çıkartmayı başardı. Böylelikle uzun bir süreden sonra Perşembe akşamları ATV ilk defa birinciliği rakiplerine kaptırmış oldu.

Diğer taraftan dün akşam yani Perşembe akşamı ATV ekranlarında bir zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümünün yayınlanmasının işine yaradığı bir başka Proje ise Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Alev Alev dizisi oldu.

Editör: Wan Haber