ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam eden bir zamanlar Çukurova dizisi ile oyunculuk kariyerine Merhaba diyen Selin Genç, hayat verdiği Gülten karakteri ile çok geniş kitleler tarafından büyük bir ilgi yakaladı. Dizinin bir sahnesinde tecavüze uğrayan Gülten'in yaşamış olduklarının çok zor olduğunu dile getiren oyuncu, çok zor bir sahne olduğunu ve iliklerine kadar da Gülten'in yaşadıklarını hissettiğini açıkladı. Selin genç, son zamanlarda bir zamanlar Çukurova dizisi sayesinde adından çok konuşulan genç bir oyuncu olarak karşımıza çıkıyor. Sosyal medya hesaplarında da hayran kitlesini artırmaya devam eden genç ve güzel oyuncu Selin genç ve dikkatleri çeken bir performans sergiliyor.

Selin Genç Maraşlı’da Mı Oynayacak?

Alina Boz ve Burak Deniz gibi genç yeteneklerin başrollerinde oynadıkları Maraşlı dizisine göz kırptığını belirten oyuncu, çok güzel bir iş olmuş, içinde olmak isterdim şeklinde konuştu. Sosyal medya hesaplarından hayranlarının yapmış oldukları yorumlarda ise Selin Genç  Maraşlı dizisinde mi oynayacak? sorularını akıllara getirdi. Bir zamanlar Çukurova dizisindeki Gülten karakteri ile bir şekilde bitirilir ise eğer yani Gülten karakterinin diziden ayrılması gibi bir durum söz konusu olduğunda kendisini Maraşlı dizisinin setlerinde göreceğiz.

ATV' nin YouTube kanalına demeç veren oyuncu, yine aynı şekilde ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Maraşlı dizisi yeni çok başarılı bulduğunu ve oyuncu kadrosunda oynamak istediğini söylemişti. Bu sözleri karşılığında acaba Kendisi de Maraşlı dizisinde mi oynayacak soruları akıllara geldiği nokta önümüzdeki günlerde neyin ne olacağı daha kesin bir şekilde ortaya çıkacak.

Editör: Wan Haber