Perşembe akşamları izleyici ile ATV ekranlarında buluşan bir zamanlar Çukurova dizisi totalde ve AB kategorileri başta olmak üzere ABC1 kategorilerinde de 10-11 reytingleri alarak dizi piyasasında adeta racon kesmeye ve etkin senaryosu ile zirvede kalmaya devam ediyor.

Bugün ekranlara gelecek olan 80. bölümü ile bu sebeple çok daha fazla ilgi görmeyi başarıyor.

Bir zamanlar Çukurova dizisinde Sevda rolüne can veren ünlü oyuncu Nazan Kesal dizi setinden çok güzel fotoğraflar paylaştı ve ne kadar yoğun bir şekilde çalıştıklarını dile getiren çeşitli ifadeler kullandı.

Diziye 3. sezonda Furkan Palalı ile beraber katılan Nazan Kesal Başarılı bir şekilde sergilemiş olduğu performansı ile senaryoya çok önemli katkıları soruyor.

 Usta oyuncu, set içerisinde de çok iyi bir şekilde anlaşan bir ekip ile beraber çalışmanın önemini daha önce çeşitli röportajlarında dile getirmişti.

Çekimler Öncesinde

Sibel Taşçıoğlu
Murat Ünalmış
Hilal Altınbilek

Nazan kesal’ın bir arada bulunduğu grup hem çok hoş sohbet etti, hem de dinlenme fırsatı yakaladı. O anlarda çekilen fotoğraflarda sosyal medya platformlarında Bir Hayli ilgi gördü.

Nazan Kesal’ın 80. bölümü ekranlarda izlemek istemesine rağmen yoğun bir çekim programı olduğunu dile getirmesi de dikkat çekiciydi.

Nazan Kesal Akşama yayın var yetişirse ki Şayet biz de sizlerle beraber izleyeceğiz Hepinize iyi seyirler şeklinde bir not düştü. Pek çok dizi setinde olduğu gibi Adana’da da ekip yoğun çalışmalar sebebiyle bölümleri izlemekte bazen zorluk çekebiliyor.

Editör: Wan Haber