Perşembe akşamları ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisi şimdiye kadar 82 bölümüyle ekranlara geldi ve büyük de bir başarının sahibi olmayı başardı. Her hafta reytingleri adeta alt üst eden ve reytingleri kimseye kaptırmayan Atv'nin fenomen dizisinde heyecan hiç bitmiyor. Behice karakterine hayat veren Esra dermancıoğlu'nun Adana'dan ayrılacağı biliniyor fakat dizinin stok bölümleri ekranlara geldiği için behice'nin hangi bölümde diziden ayrılacağı da merak konusu oldu.

 83 bölümde behice'nin foyasını ortaya çıkaracak yeni gelişmeler ortaya çıkacak. Bir görgü tanığı, Hünkarın hayatını kaybetmesi ile alakalı bilgi verecek. Behice'nin etrafındaki çember ve böylelikle iyice daralmış olacak...

Hande Soral Ümit karakteri ile bir zamanlar Çukurova dizisine önceki hafta katılım sağlamıştı. Fikret'in sevgilisi ve ortağı olan Ümit, beraberinde bir sır daha getirdi fakat şimdilik bu sırrı bilen herhangi kimse yok. Ümit, Demir'e yanaşacak. Onun gözünde adeta bir melek rolünü oynamayı beceriyor. Fakat aslında Ümit'in, Fikret'in avucunun içerisinde olduğunu ve demirin Azrail'i olmak amacıyla hikayeye giriş yaptığını şimdiden kimse bilmiyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 83. yeni bölümünde Fikret'in demir ile alakalı bir planı var ve bunların merkezinde de Ümit bulunuyor.

Acaba Ümit, Demir'i öldürecek mi? İşte bu bilgi gündemdeki yerini koruyor. Ümit karakteri yine sürprizlerle gelecek.

 Ancak Demir her şeyden habersiz bir şekilde bir av konumunda bekliyor şu anda. Geceyi beraber geçiren ümit ile Demir'in   mutluluklarına diyecek bir şey yok şimdilik. Ancak arazide bulunan para bir yana ofise bırakılan mektup da Demir ile Züleyha'nın ortak gündemine gelecek. Demir, Züleyha'nın soyadlarının itibarı koruma çabasından etkilenir, Demir farkında değil fakat Ümit onun en büyük çabası olarak yanı başında duruyor bakalım bundan sonra neler olacak.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Yeni Bölümüyle Bu Akşam 20:00 Da ATV’de!

Editör: Wan Haber