Vahide Perçin, bilindiği gibi Hünkar Yaman karakterine Can veriyordu. Vahide Perçin’in ayrılmasından sonra Yılmaz karakterine can veren Uğur Güneş’de yine aynı şekilde ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden bir zamanlar Çukurova dizisinin setlerinden ayrılmıştı.

Uzun bir süredir dizilerden ayrılmak istediği ile ilgili çeşitli fısıltılar duyulan oyuncu nihayetinde amacına ulaştı ve artık yoğun set ortamından bir nebze olsun ayrıldı.

 Sosyal medya platformlarında çeşitli zamanlarda yapmış olduğu paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi Başaran Uğur Güneş’in kendisini Bu aralar spora verdiği anlaşılıyor.

Kaslarını güçlendirme çalışmaları yapan oyuncu, Ayrıca yeni bir dizi ile ilgili Çoktandır anlaşmaya vardı bile. Faruk Turgut’un sahibi olduğu gol film ile Bir anlaşmaya Varan ünlü oyuncu Uğur Güneş hazırlıkları devam eden Kanunsuz Topraklar adını yapım ile 2021-2022 sezonunda hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ekibin önemli bir hazırlık sürecinin sonrasında Mayıs ayında artık set çekimlerine başlaması bekleniyor.

 Eylül ayında ise projenin ekranları izleyici ile buluşması bekleniyor. Uğur Güneş’e de bu süreç içerisinde dinlenmek amacıyla bir hayli zaman kalmış görünüyor.

Uğur Güneş Yakın zaman içerisinde kanunsuz Topraklar dizisi ile karşınızda olacak!

Editör: Wan Haber