Times Prodüksiyon’un yapımını üstlendiği, yapımcılığını ise Burak Sağyaşar ile Timur savcının yaptığı bir zamanlar Çukurova dizisi 82. Yeni bölümü ile bu akşam ATV ekranlarında yayınlanacak. Dizinin kurgusunda çok büyük bir değişim meydana geldi, bu durum adım adım gerçekleşiyor. Çukurova’nın göz bebeği halini alan Züleyha, Artık Demir açısından o noktada bulunmuyor. Hande Soral’ın Hayat verdiği Ümit karakterinin Çukurova’ya gelmesi ile beraber demirinde ilgisi artık yavaş yavaş ona doğru kayacak.

Züleyha ve Demiri’n masasında bulmuş olduğu mektup ile şok olacaktır. Fakat mektubu kimin masaya bıraktığının peşine düşmeden önce Hünkar Yaman’ın eşyalarının satılacağı müzayede için işi başından aşkın olduğundan mektubu kimin masaya bıraktığının hemen peşine düşmeyecektir. Eşyalar, Çocuk Esirgeme Kurumu için satışa sunulacak ve Züleyha’nın bağışlamış olduğu bir araziye çocuklar için yaz kampı yapılacak.

Evde de hem çalışan bir insanlar hem de çocukları mutlu edecek bir dönem yaşayan Züleyha, Demir ile aynı odada süren hayatlarında kendisi dahi fark etmese de bir ikilem yaşıyor. Demir, akşam yemeklerine katılmadığında onun burkulan yüreğini Sevda görür ve dillendirir.

Demir Kendini Ümit’e Kaptırır!

Hastanede başhekim olarak işleri yoluna koymaya çalışan Ümit, hemen Her adımında ya Müjgan ile veya onu kurmuş olduğu bir tuzak ile karşılaşacaktır. Üstelik o bu işlerle boğuşurken Züleyha ile Demir şirketteki işleri ve Züleyha’nın bulmuş olduğu mektubu konuşmak amacıyla baş başa yemektedir. Ümit, hızlı bir şekilde bir plan yaparak Demir ile yalnız kalmanın yolunu bulacaktır.

Bir zamanlar Çukurova yeni bölümüyle bu akşam 20:00’de ATV'de!

Editör: Wan Haber