Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 83. bölümüyle ekrana gelecek. 11 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde tüm gözler Behice karakterinin üzerinde olacak. Hünkar’ı öldüren Behice iyice köşeye sıkışıyor.. Bir görgü tanığı var ve Behice’nin etrafındaki çember iyice daralıyor. Esra Dermancıoğlu, sosyal medya paylaşımlarında bir süredir evinde olduğunu belirtiyordu. Yani Adana’da değil, hikayesi bitti ve bölümler çekildi. Ancak stoklar fazla olduğu için henüz Behice’nin ayrıldığı sahneler yayınlanmadı.83. bölümde Behice’nin suçlu olduğunun ortaya çıkması ve 84. bölümde ise karakterin diziden ayrılması beklentileri var.

Peki Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yarın akşam yayınlanacak olan 83. yeni bölümünde neler izleyeceksiniz. İşte tüm detaylar: Hünkar Yaman adına yapılacak yaz kampı inşaatından çıkan paralar kepçenin ucundan savrulunca, herkes şaşkınlıktan dona kalır! Rüyaları gerçek olan Gaffur, cebini doldurmaya çalışırken, arazileri kontrole giden Behice kendini ortaya atarak paraları toplamaya kalkar! Behice, bu paranın Yılmaz’ın paraları olduğuna emindir! Ancak onu kimse dinlemeyecektir!

Para için tutanak tutulurken, Behice uzaklaştırılır! Elbette Behice paranın peşini bırakmayacaktır, soluğu konakta alır! Ancak, işler Behice için tamamen tersine dönmüştür. Attığı her adımda, etrafındaki çember daraldığı gibi, Müjgan ile de arası açılacaktır!

ZÜLEYHA VE DEMİR AİLE İTİBARINI KORUMAYA ÇALIŞIRKEN ÜMİT NE YAPACAK?

Geceyi birlikte geçiren Ümit ve Demir’in adeta karınlarında kelebekler uçmaktadır! Ancak, arazide bulunan para bir yana, ofise bırakılan mektup da Züleyha ve Demir’in ortak gündemindedir. Demir, Züleyha’nın soyadlarının itibarını koruma çabasından etkilenir ama aklı da Ümit’tedir.

GAFFUR İLE DEMİR’İN ARASINA DA YİNE BEHİCE GİRECEK!

Henüz kimsenin Gülten ve Çetin’in küçük konaktan taşındığından haberi yoktur. Behice ise gelip yerleşmiştir. Ama elbette, sakin sakin oturmak ona göre değildir! Hırsını çalışanlardan almaya kalktığında ortalık karışır! Üstüne Gaffur’u tehdit ederek işlerini yaptırmaya kalktığında Demir ile Gaffur arasında büyük bir tartışma yaşanacaktır. Demir bir kez daha Gaffur’un üzerini çizecektir!

FİKRET DE MÜJGAN İLE ÜMİT’İN ARASINDA KALIYOR!

Fikret, bir kez daha Fekeli ile yüzleşmek durusunda kalır. Fekeli, onun Yılmaz’ın intikamını almak için Adnan Yaman’ın mezarını kırdığına inanmamıştır. Ancak Fikret yine başka bir şey söylemez. Ümit ile kurdukları oyun ile meşguldür ama aklı da Müjgan’dadır. Birbirlerinden uzak kalmaya çalışsalar da Fekeli de durumu fark edecektir.

HÜNKAR’IN KATİLİ BULUNUYOR MU?

Züleyha’nın İstanbul’dan davet ettiği polis dostu araştırmasını derinleştirir ve yeni ipuçlarını ulaşır. Kimsenin haberi yoktur ama Behice’nin etrafındaki çember daralmaktadır! Üstelik bir görgü tanığı ortaya çıkmak üzeredir!

‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni bölümüyle Perşembe 20.00’de ATV’de.

Editör: Wan Haber