ATV ekranlarında izleyicinin beğenerek izlediği final yapma kararı aldı yayınlandığı Her Perşembe gecesi rekor kıran bir Bir Zamanlar Çukurova dizisi final yapacak.

En son ekranlara gelen bölümde dizinin en önemli isimlerinden biri olan Hünkar Yaman karakteri ile Vahide Perçin’in diziye veda etmesinin sonrasında “Neler olacak?” Sorusu henüz yalnız bulmuş oldu.

ATV ekranlarında haftalık reyting listelerinde bile bir ya da ikinci sırada olan Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Final Verme Kararı Aldı. Her perşembe rakipsiz bir biçimde izlenme rekorları kıran bir zamanlar Çukurova dizisinde hikayelerin bittiği Anlaşıldı. Br zamanlar Çukurova dizisinin yapımcı “1  sezon olarak planladık, 3.sezona geçtik. 4.sezon imkansız gibi görünüyor. Çünkü artık hikaye kalmadı.” Açıklamasının sonrasında Bir Zmanlar Çukurova dizisinin final kararı verdiği kesinleşmiş oldu.

Kerem Alışık da diziden ayrılan isimlerden!

Vahide Perçin’in bir zamanlar Çukurova dizisinden ayrılması Pek çok konuyu da, dizinin de gidişatını değişik yöne çekti. Vahide Perçin sonrasında Kerem Alışık' da yani diğer ismi ile Ali Fekeli karakteri de bir zamanlar Çukurova dizisinden ayrılacak. Ancak Times, Kerem Alışık'ı bırakmak istemiyor. Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan yeni bir projede başrol oyuncusu Kerem Alışık olacak Kerem Alışık'ın 2 hafta içerisinde diziye veda etmesi gerektiği ile ilgili çeşitli açıklamalar yapıldı.

Bir zamanlar Çukurova’da ve etrafında pamuk işçiliği başta olmak üzere sanayileşen kentin zengin insanları ya da fakir kesiminden çeşitli grupların çalışmaları, hayata tutunmaları, bir ihtiras, hırs, aşk ve ilerleme arzusu çerçevesinde ekranlara taşımaktaydı.

Ali Fekeli’nin insanlık ve hayat ile ilgili  konuştuğu sözler, sergilediği eylemler takdirle karşılanmış, sosyal medya platformlarında nasihat niteliğini taşımıştır.

Dizinin final kararı almasından sonra hayranları çok üzüldü. Fakat yapımcının yapmış olduğu açıklamalara göre sadece bir sezon boyunca ekranlara taşınmak istenen dizinin çok fazla tutulmasından dolayı 3. sezona kadar geldiğini,  artık 4.sezonun imkansız olduğunu çünkü, senaryonun bittiğini açıkladı. Bakalım bundan sonra ATV ekranlarında reyting rekorları kıran bir başka dizi ekranlara gelecek mi? Bekleyip görmek lazım.

Editör: Wan Haber