ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden bir zamanlar Çukurova dizisinin 84. son bölümünde; uzun bir zamandır adeta sır perdesi aralandı Ama  behice’nin korkunç cinayeti işlediğini öğrenen Demir'in adeta kan beynine sıçramak iş olacak. Bir zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde, Benice’nin Hünkar Yaman'ın canına kıydığına yönelik çeşitli Delillere ulaşan Züleyha ise bu durumu Çukurova'da herkese ulu orta yerde bağırarak dile getirmeye çalışacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova 85. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan bir zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde; Şenol Çamcı adındaki bir taksi şoförünün, Demir’e Hünkar Yaman'ın Normal şartlar altında hayatını kaybetmediğini, öldürüldüğünü, onu öldüren kişinin ise bir kadın olduğunu, o kadının ise Behice olduğunu söylemesi üzerine Neye uğradığını şaşıran Demir ise öfke nöbetine tutulacaktır. Bir zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde, toprağa vermiş olduğu annesi Hünkar Yaman'ın acısı yüreğini kor gibi yanıp tutuşan Demir, cinayet suçunu karıştığını öğrendiği Behice’yi kendi elleriyle öldürmeye kalkıştı esnada ise Züleyha başta olmak üzere Konak'ta yaşayan diğer bütün fertler büyük bir krizin önüne geçmiş oldu.

Hiç kimsenin öğrenmesinin mümkün dahi olmadığını zannettiği cinayetin üzerinden çok fazla zaman geçmeden gün yüzüne çıkması ile birlikte Behice, ecel terleri dökmeye başlasa da aslında diğer taraftan da korktuğunun başına gelmeyeceğine dair soğukkanlılığını da korumaya gayret ediyor. Bir zamanlar Çukurova dizisinin 85. Bölüm fragmanı merak içerisinde bekleniyor. Köşeye sıkışmışlığında kendisine ıstırap vermesinin etkisiyle tekrardan Müjgan'ın yardımına sıkıntılı artık bütün kapılar yüzüne tek tek kapanacaktır. Züleyha ise adaletin bir an önce tecelli etmesi amacıyla yargının karşısında delil olarak sunabileceği çarpıcı belgeye uğraşmasının akabinde bir zamanlar Çukurova dizisinin 85. Bölüm fragmanı mı soru işareti sorusu araştırılmaya başlandı.

Bir zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı öncesinde ekranlara gelen son bölümde ise, komiserden belgeleri almış olan Züleyha herkesin önünde Behice’nin karanlık tarafını belgeli bir şekilde açığa çıkaracak, Hünkar Yaman'ın hayatına son verdiği suç aletinin savcının elinde olduğunu da dile getirecek. Aynı zamanda da Behice’nin geçmiş zamanlarda gerçekleştirmiş olduğu iki evlilikte de eşlerinin kalp krizinden öldüğü gibi gösterildiği Fakat bu ölüm raporunu imzalayan kişinin ise Behzat Hekimoğlu olduğunu dile getirerek gerçekleri gün yüzüne çıkarmak amacıyla var gücüyle çalışacak,

Bir zamanlar Çukurova dizisinin 85 yeni bölümü 25 Şubat Perşembe günü saat 20:00’ de ATV ekranlarında sizlerle beraber olacak Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber