ATV ekranlarında izleyicilerle her Perşembe akşamı buluşan bir zamanlar Çukurova dizisinin 80. Bölümü ekrana gelecek mi? Sorusu son iki gündür bu diziyi sevenler tarafından arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

  • Hilal Altınbilek
  • Murat Ünalmış
  • Nazan Kesal
  • Kerem Alışık
  • Durkan Palalı
  • Haande Soral’ın

başrollerini paylaştığı dizinin geçen hafta ekranlara gelen 79. bölümünde Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş’in diziden ayrılığı izleyicileri derinden üzmüştü.

Vahide Perçin’in hayat verdiği Hünkar Yaman karakterinden sonra Yılmaz’ın da diziden ayrılması oldukça şaşkınlık yarattı.

 Yeni karakter olarak Hande Soral, Ümit olarak diziye dahil oldu. Meydana gelen bu gelişmelerin yanı sıra aynı zamanda dizinin 85. bölümünde Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu’nun da diziye veda etmesi bekleniyor. Dizide önemli olaylar meydana gelirken, ATV Ziraat Türkiye Kupası maçlarını da yayınlanmaya devam ediyor.

Bu maçlar sebebiyle de bazen dizilerin yeni bölümleri ekranlara gelmeyebiliyor.

Bir zamanlar Çukurova dizisinin 80. Yeni bölümünün 14 Ocak Perşembe akşamı Yani bu akşam ekranda arayacak olan izleyiciler için kötü bir haber var!

 ATV ekranlarında bu akşam Fenerbahçe Kasımpaşa futbol müsabakası olacağı için dizinin yeni bölümü olmayacaktır. Bir zamanlar Çukurova hayranları önümüzdeki haftaya kadar beklemek zorunda kalacaklar.

Bir zamanlar Adana yöresi başta olmak üzere pamuk tarlalarında çalışan işçilerin hayat mücadeleleri başta olmak üzere yaşanan aşklar, modernleşme ve dış dünya ile bağlantı senaryolarının mükemmel bir şekilde işlendiği dizinin bu akşamki yeni bölümü yayınlanmayacak. Önümüzdeki hafta neler olacağını ve bekleyip görmek lazım.

Editör: Wan Haber