Bir zamanlar Çukurova dizisinde Behice karakterine can veren Esra dermancıoğlu’nun yapmış olduğu bütün kötülükler gün yüzüne çıkacak ve netice itibariyle O da ölerek diziden ayrılacak. Bir zamanlar Çukurova dizisinde 85. bölümünden itibaren Behice rolünü artık göremeyeceğiz. Yapmış olduğu bütün bu kötülükler gün yüzüne çıkınca seyirciler de “Oha!” diyecek.

Behice Bir Zamanlar Çukurova’Dan Ayrıldı Mı?

Evet, 85. bölümden itibaren bir zamanlar Çukurova dizisinde Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu ayrılacak. Esra Dermancıoğlu kötü kadın rolünü üstlenmektedir. Yalnızca kendi çıkarları açısından yaşayan ve devamlı hain planlar ile ortalığı kasıp kavuran bu kadın yani Behice, diziden ayrılacak. Ama ölerek ayrılacak.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Final Mi Yapacak?

Önce Hünkar Yaman sonrasında ise Yılmaz’ın diziden ayrılması acaba kadro dağılıyor mu, Acaba Bir zamanlar Çukurova dizisi final mi yapacak? Sorularını akıllara getirdi. Behice karakterinin de ölüp diziden ayrılmasından sonra yavaş yavaş izleyiciler, sosyal medya platformlarında acaba dizinin kadrosu dağıldıktan sonra dizi tamamen final mi yapacak sorularını sormaya başladılar. Fakat dizinin yapımcıları tarafından herhangi bir resmi açıklama yapılmadığı için buradan net bir bilgi veremiyoruz.

Editör: Wan Haber