Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu haftaki yeni bölümü ile çok konuşulacak! Her hafta yayınlanan yeni bölümü ile izleyicileri derinden etkileyen Bir Zamanlar Çukurova dizisi yine iddialı bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor!
 
Tims&B Productions tarafından yapımcılığı yapılan dizinin yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu oturuyor.  Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm ve Selena Çağlayan tarafından kaleme alınan Bir Zamanlar Çukurova dizisi tam üç sezondur ekranlarda yer alarak büyük bir izleyici kitlesi oluşturdu.
 
Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında olan Bir Zamanlar Çukurova 97. bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek!
 
Bir Zamanlar Çukurova 97. Bölümde neler olacak?
Züleyha'ya fotoğrafları gösteren Müjgan'a renk vermemek için uğraşan Züleyha büyük bir şaşkınlık geçirir. Ancak fotoğrafların etkisi Züleyha için derin olacaktır ve onu Adana'dan ayrılmaya kadar itecek. İlk kez Züleyha'ya doğru davranmanın rahatlığında olan Müjgan ise kendisine yeni bir sayfa açmak için büyük bir adım atar. Her ne kadar hapiste olsa da Demir'in öfkesinden kurtulamayan Fikret aynı zamanda Demir'in çiftlikteki baskın için onu suçlamasına da maruz kalacaktır. Fikret'i kurtarmak için mücadele eden Fekeli ve Lütfiye her yolu deneyecektir.


Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncuları kimler?
Murat Ünalmış
Hilal Altınbilek
Kerem Alışık
Nazan Kesel
Furkan Palalı
Hande Soral
Hülya Darcan
Bülent Polat
Melike İpek Yalova
Serpil Tamur
Sibel Taşçıoğlu
Selin Yeninci
Selin Genç
Aras Şenol
Polen Emre

Editör: Wan Haber