3 sezondur ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden bir zamanlar Çukurova dizisinin bu akşam 90. Yeni bölümü ekranlara gelecek.

Bu akşamki yeni bölümde ise Demir ile Fikret arasındaki müthiş kardeş kavgası izleyicilerden tam not alacak.

Furkan Palalı'nın hayat verdiği Fikret, Aslında Adnan Yaman' ın oğlu olarak karşımıza çıkıyor... Fakat Fikret, babasına karşı kim ile dolu... Bu kinini de Demir'den çıkarmak amacıyla hareket ediyor. Murat Ünalmış'ın hayat verdiği Demir ise babasına toz kondurmak niyetinde değil. İkili arasında depoda meydana gelen konuşmalar dizinin heyecanını artıracak cinsten.

Fikret, babasının haysiyetsiz bir kişi olduğunu demirinde kabul etmesini talep ediyor fakat Demir, buna direnecek.

Bir Zamanlar Çukurova 90. Yeni Bölümde Neler Yaşanacak Soruşturacak?

  • Demirin uzun zamandır peşinde olduğu düşman artık karşısına çıkacaktır,
  • Babasının Sahipsiz bir kadına saldırdığını ve bu kadını Küçücük bir çocuk ile beraber acımasızca sokak ortasında bıraktığını iddia eden fişi fekeli'nin yeni olarak tanıdığı flkret'tir.
  • Ücretin uzun senelerdir beklemiş olduğu bu karşılaşma, eşit olmayan koşullarda meydana gelmiştir fakat, sonuç itibarı ile karşı karşıya olan iki kardeştir,
  • Damarlarında Aynı kan dolaşan ve birbirinden ölesiye nefret eden iki genç adam şimdi kozlarını da Her ne pahasına olursa olsun paylaşacaktır,
  • Üstelik bu Yaman Hesaplaşma Fikret'in uzun senelerdir her gün hatırladığı o yağmurlu geceden itibaren başlayacaktır.

Bir zamanlar Çukurova dizisi 90. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'da ATV ekranlarında olacak, yeni bölümü sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber