Times prodüksiyon'un yapımını, Timur savcı ile Burak sağyaşar'ın ise yapımcılığını üstlendiği bir zamanlar Çukurova dizisi 3. Sezonunda, Perşembe gecesine yine aşkın sınırsız, kavganın ölümüne ve umudun inadına yaşandığı topraklardan bir rüzgar esecek. Geçen hafta dizinin ekranlara gelen bölümünde Demir ile Ümit arasında yakınlaşma olmuştu. Hatta Demir, Züleyha’dan boşanmayı bile kafasını artık koymuştu fakat sonrasında ise meydana gelen gelişmeler, Demir ile Züleyha’yı tekrardan bir araya getirdi.

Şimdi Demir ile Züleyha arasında gerçek bir aşkın başlayacağına dair çeşitli işaretler yatıyor. Bir zamanlar Çukurova dizisinin 88. yeni bölümünde senaristlerin adeta izleyicileri ters köşesine şahit olacağız. Aile Saadeti yaşayan Züleyha ile Demir, Belki de gerçek aşka doğru ilk defa beraber yolculuğa da çıkacaklar.

 Bütün dengeleri altüst edecek olan bu yeni gelişme ile beraber bütün detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Müjgan, Ümit'in Sırlarını Biliyor!

Fikret'in Almanya'da bulunan sevgilisinin detaylarını öğrenmek amacıyla ümit ile sohbet eden Müjgan, öğrenmiş oldukları ile hayal kırıklığına uğrayacaktır. Fakat, o da Ümit'in Demir ile gitmiş olduğunu artık biliyor. Bu bilgi Aslında Ümit Züleyha'nın yanında demiri zor durumda bırakacak bir konuşmaya doğru itecektir.

Bir zamanlar Çukurova 88. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00 ‘da ATV ekranlarında sizlerle beraber alacak, yeni bölümü Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber