ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden ve oldukça popüler bir hal alan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 85 son bölümünde suçunu itiraf edip adalete teslim olmak yerine herkesten arkasına bakmadan kaçan behice'nin feci şekilde Can vermesinin hemen akabinde bir zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde neler yaşanacağı artık Merak edilmeye başlandı.

Bir zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde saklanacak herhangi bir delik dahi bulamayan behice'nin son gülüşünü atıp kendisini uçurumdan aşağı bırakmasıyla beraber artık elini hiç kimse kana bulanmadı bu durum en Sevindirici taraf oldu.

Bir Zamanlar Çukurova 86. Bölümü Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir zamanlar Çukurova dizisinin 85 son bölümünde; Hünkar Yaman'ın hayatını kaybetmesine yol açan behice'nin tutuklanarak yargılanması adına Hummalı bir faaliyet sürecinden geçen Züleyha, nihayetinde kanıtı değeri taşıyacak çeşitli belgeleri herkese anlatmaya çalışıyordu.

İşlemiş olduğu kan dondurucu suçtan yüzlü dahi kızarmayan ve yaptıklarından dolayı zerre kadar pişmanlık daha iyi hissetmeyen ya da bunu karşısındaki insanlara hissettirmeyen Behice, kayıplara karışmayı istese de buna kesinlikle müsaade edilmediğini ve demirin silahı Kendisine doğru olduğunu Gördükten hemen sonra intihar girişimi de bulunmasının hemen sonrasında bir zamanlar Çukurova dizisinin 86. Yeni bölümünde neler yaşanacak şimdiden merak edilmeye başlandı.

Bir zamanlar Çukurova dizisi 86. Yeni bölümüyle 3 Mart Perşembe akşamı saat 20:00’ de ATV’de!

Editör: Wan Haber