Türkiye televizyonlarının en yeni dizisi olan "Bir Annenin Günahı Dizisi" ekranlara merhaba diyor. Kanal D'nin iddialı ve etkileyici dizisi Bir Annenin Günahı, ilk bölümü yayınlandı. Bir Annenin Günahı Dizisi Nerede Çekiliyor? soruları akıllara getiren dizi bakın nerede çekiliyor...

Limon Yapım imzalı Bir Annenin Günahı dizisinin yönetmen koltuğunda  Filiz Gülmez Pakman oturuyor. Dizinin senaryosunu  Özlem Atasoy ve Yeşim Aslan birlikte kaleme alıyor. Dizinin başrollerini  Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Mehmet Aslantuğ, Emre Kınay, Simay Barlas ve Pamir Pekin gibi başarılı oyuncular paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Nefise Karatay, Gökçe Özyol, Onuryay Evrentan, Alihan Türkdemir, Emir Çiçek, Ümmü Putgül, Ayça İnci, İsmail Düvenci, Hamit Demir, Hüseyin Turunç, Mina Derman, Deniz Ertürk ve Esra Gönen de yer alıyor.

Bir Annenin Günahı Dizisi Nerede Çekiliyor?
Güçlü oyuncu kadrosu ve yüreklere dokunan konusu ile gümbür gümbür gelen Bir Annenin Günahı adlı dizi, İstanbul’ nun Beykoz ilçesinde çekiliyor. Dizinin çekimleri, dizi için oluşturulan platolarda gerçekleştiriliyor.

Editör: Wan Haber